СБОРЕН ВТОРИ ШАНС......ЕТАПИ

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата

manka

Гобленар
Модератор
Начало 1 етап-вторник 17.06.2014г.
Ден за отчет-понеделник
Норма за седмицата-300 кръстчета,които са равни на 600 гобл.бода

До сега,записали се ентусиасти са 16 на брой,и показали картинка,на това,което ще довършват,
ето ги и тях---
Ентусиастите играчи----
1.flame_froide
2.abi1004
3.Юра
4. manka
5.mila_an
6.Светла Петрова
7. galya_kost
8.vesi700
9.stavrozova
10.Vili_SS
11Snejana_G
12.rossi369
13.wylchin
14.toni68
15. marti
16.venipetgab
17.smiles
18.canko
19.gal4eto71
20.pakpak

Тук ще слагате етапите всеки понеделник,аз вечерта ще мина и ще пусна втори етап.Сега имам една молба,с първия етап,който ще покажете,прикачете пак и картинката с него.Само сега,после вече,само ушитото ще показвате.
Успех на всички,и да видим кой първи ще си завърши гоблена.........

Последно редактирано:
УРААААААААААА приятно забавление на всички вече много ме сърбят ръцете, а и забелязах, че със Snejana_G ще шием един и същи гоблен, а и двамата го почваме от начало, стимула ще е голям кой ще е първи хихихи :oops:

Хайде старта е даден Манка пукна с пушката...Аз отивам да подострям иглата че Светла една с топче ми е подарила за да съм по-бавна /майтапя се/....Успех на всички:kissyou::kissyou:

Хайде старта е даден Манка пукна с пушката...Аз отивам да подострям иглата че Светла една с топче ми е подарила за да съм по-бавна /майтапя се/....Успех на всички:kissyou::kissyou:
Турбо игла съм ти подарила, а ти пак гледаш как да си по-бавна

УРААААААААААА приятно забавление на всички вече много ме сърбят ръцете, а и забелязах, че със Snejana_G ще шием един и същи гоблен, а и двамата го почваме от начало, стимула ще е голям кой ще е първи хихихи :oops:

Радвам се, че ще стимулирам някой, поне с избора на гоблен. Не че се предавам, но имаш големи шансове да победиш. Аз най-вероятно ще се придържам към нормата от 2 квадратчета на седмица...

Аз най-вероятно ще се придържам към нормата от 2 квадратчета на седмица...

ААААААААААААА НЕ ТАКА и освен това нормата е 3 квадратчета на седмица, аз също няма да бързам много все пак си имам Тайната вечеря която ми е важна защото съм й намерил специално място в спалнята ми :party:

Марияна напредва,тая седмица може и да вляза в нормата хаха...Очаквайте в понеделник етапчето ми,мислех че ще се изложа още първия път,но ....успявам за сега.

Марияна напредва,тая седмица може и да вляза в нормата хаха...Очаквайте в понеделник етапчето ми,мислех че ще се изложа още първия път,но ....успявам за сега.

моето пък е готово, само дано съм броил правилно, ако ли не ще се поправя на следващия етап :baby:

Аз пък направих един релакс на Равногор - невероятна местност с прекрасна панорама и борова гора. Чист въздух и хлад...надявам се през уикенда да си направя нормата, че не ми се ще да отпадна още в началото :idea:

И аз съм готова с етапа ....ударници сме.... ааааааааа да не забравя да попитам Манка /понеже тя си е по наградите както знаем / ще има ли медали накрая ?Доста ме измъчи този въпрос....

Аз пък направих един релакс на Равногор - невероятна местност с прекрасна панорама и борова гора. Чист въздух и хлад...надявам се през уикенда да си направя нормата, че не ми се ще да отпадна още в началото :idea:
завидях ти благородно, аз пък живея в гора ммммммммм обожавам,
моля за компромис за мен ако не съм броил правилно ще го наваксам на втория етап, ших малко повече дори че това с 300 и 600 бода ме обърка тотално не съм много наясно с моя бод колко трябва да ушия, но мисля че съм на прав път, утре ще покажа на момичетата на гобленарската среща в софия и ще ме ориентират ако е нужно неделя ще наваксвам.

И аз съм готова с етапа ....ударници сме.... ааааааааа да не забравя да попитам Манка /понеже тя си е по наградите както знаем / ще има ли медали накрая ?Доста ме измъчи този въпрос....

И тук нямаш никакъв шанс :D.С моя дребосък ще съм в челните редици.
И за протокола - готова съм

:clap: на вас, остава аз да съм вторият и третият от филма "Добрият, лошият и злият" ...:) Чакам с нетърпение да дойде времето за отчет да ме ориентирате и мен в правия път ли съм или както винаги, числата са ме объркали...:confused:

O, и аз съм сред отличниците, даже гоблена завърших. Не съм преброила бодовете, дано да стигнат, че да не се изложа.:confused:

Назад