СБОРЕН ВТОРИ ШАНС......ЕТАПИ

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
По скоро на инат отколкото за друго:D но мисля че успях да си направя етапа - броих , броих ...накрая реших че ми стигат.Трудно ми е да се ориентирам защото не шия по квадратчета. И аз като Данчо съм по цветове или фигура ако имам смътно очертание за такава.
Наздравееееееее:upbeer:

дано да сме така активни и след първия етап, явно като за начало няма изоставащи :D
Юра аз заради играта почнах да шия по квадратчета, не ми е особено приятно особено като се има предвид че шия гоблен 1:1, но днес се оказа че съм ушил доста над необходимото, но пък дано да успея да го завърша по-скоро би било добре дошло :oops:

:DПу за мен наградата за последно завършен гоблен! :D Направих си сметката, че ако шия по 800 бода/малко над нормата/ ще ме гледате тука малко повече от 3 години.

Последно редактирано:
моля за разрешение да публикувам етапа си тази вечер - утре съм на екскурзия с класа си, не знам като се върна вечерта дали ще имам време и сили да постна етапа или веднага ще се трупясам в леглото...Ще се постарая да е по-късно максимално - към 11-12 вечерта, но ако може, да е тази вечер.

vesi700 няма проблем,не е нужно чак пък и разрешение,нали сме тук да се забавляваме:kissyou:.Сложи го когато имаш време.Естествено,когато има някой ангажимент да си го поства,когатоо иска,айдее давай да гледаме.

Леле...защо си мислех, че етап във вторник ще показваме? Не съм извадила още гоблена. Норма за седмицата ще изпълнявам тая нощ :D

Бързо Тони,отивай да шиеш,във вторник пускам втория етап,не изоставай от групата:kissyou:

Аз пък да попитам може ли да кача утре късно етапа,че поправях лехите на доматите тези дни,е големи дъждове бяха!:gipsy:

да видим дали съм се справила и с прикачването...
Ших малко и по цветове средата, преди да се прехвърля на квадратчетата вляво, мисля,че ги докарах до малко повече от три, ама имам и едни извивки, та ... дано съм броила правилно. Изкушавам се да вкарам в играта и един сватбен семплер, който шия заедно със Сисито, но тези дни ще сложа снимка първо за консултация и после ще решавам. А понеже пък днес спираха и тока - имаше авария - и не знам дали няма да завторят, няма да чакам късните часове, че от свещите още не знам как да хващам интернет... :)

Преглед на прикачен файл 175305Преглед на прикачен файл 175307Преглед на прикачен файл 175306

поправка, за да се види какво съм шила тази седмица все пак...

Последно редактирано:
Сега като за първи етап слагаме----картинката,от къде започваме с етапите,ако има нещо ушито от него де,и накрая вече новия етап,който сме направили...после само слагаме---стария и новия етап..

Последно редактирано:
Ето и моето етапче
deb08c8a2ad7t.jpg
[/:idea:

Назад