СБОРЕН ВТОРИ ШАНС......Записване

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата

manka

Гобленар
Модератор
:idea:
Всеки,който желае да се запише,да си пусне пост,с картинката на гоблена,който ще започва от понеделник.
В процес на етапите,ако има и нови да се запишат,са добре дошли.Успех на всички.

Начало 1 етап-вторник 17.06.2014г.
Ден за отчет-понеделник
Норма за седмицата-300 кръстчета,които са равни на 600 гобл.бода

Всеки може да си шие на воля,и повече от нормата,важното е поне горе написаното да е ушил.Не че ще вземам лупата,да ви следя де Преглед на прикачен файл 175127

Ентусиастите играчи----
1.flame_froide
2.abi1004
3.Юра
4. manka
5.mila_an
6.Светла Петрова
7. galya_kost
8.vesi700
9.stavrozova
10.Vili_SS
11Snejana_G
12.rossi369
13.wylchin
14.toni68
15. marti
16.venipetgab

Пре

Последно редактирано:
Записвам сеееееееее

Йеросалимска икона, Милена стил

Приятни мигове на всички :kissyou:

Последно редактирано от модератор:
Манке ти що и в размисъл , пийни едно малко и се центровай правилно :loveglasses:

Още не съм си наляла,май там е проблема,ама съм и аз.....

Леле....колегите извадиха тежката артилерия аз по-скромно ще го давам че моите са 3 за довършване.
Стартирам с любимите ми амиши Snowy Sunday
трябва да се получи това и с моето моткане до тук съм го докарала
Горкия гоблен на баница е станал.....
Успех на всички :))))

Хайде и аз, няма какво да му мисля. Ами заедно с един GK и един триптих, що пък не и това левронче
а пък това ми е моментното състояние , :D Божееее, не съм сама в лудостта си!

кога ще е началото ..... Манка, после може ли да се присъедини някой по никое време ;)
Преди робина започнах нещо ....

кога ще е началото ..... Манка, после може ли да се присъедини някой по никое време ;)
Преди робина започнах нещо ....

Сладурче,началото ще е другата седмица,тоест вторник пускам първи етап.Можеш да се присъединиш,когато си поискаш при нас,винаги си добре дошла:kissyou:

:uhhhh:И аз да се турна в кюпа.Но съм в дълбок размисъл с кое да започна!

Като гледам, май и аз ще имам нужда от групов камшик - повече от 6 месеца не съм пипнала конец тука...А сега сигурно един ден ще ги оправям, че така са се замотали - почти като мен...:) Така че пишете и мен и просто по-честичко ме подсещайте, че имам да шия...:D

Преглед на прикачен файл 175134Преглед на прикачен файл 175135

:idea:И аз искам да участвам, вече съм го започнала,но ако може ??- ето до къде съм за момента

Може,може stavrozova,колкото повече,толкова по-весело:idea:

Да не настане объркацияя,кой ще играе и кой не,ще записвам в списъка за сега,само тези,които са си постнали вече какво ще довършват.

Леле това е много красиво, какво е и на кой е?
Това е гоблен на фирма "Леврон". Нарича се Храм на слънцето. Размерите му са 45/34,8 см. Шие се гобленов бод 1:1 на разграфена българска панама. С 61 цвята е, 22,5/17,5 квадратчета от панамата и ..... е пълен с мноооого единични бодчета. Та си правих сметка, че ако шия по 2 квадратчета на седмица :D ще си играя на играта повече от 3 години.

Назад