СБОРЕН ВТОРИ ШАНС......Записване

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Хора, ужас! Дъждът ми наваля всички конци на конкурсния. Шия на терасата.... Ако го закъсам до финала ще ме приемете ли и мен.

Хайде запишете и мен, и аз имам закъсал гоблен , ето го, на гобленсет, белким го завърша като ме контролират

Бих искала да участвам в играта, с ето това

Не съм го започнала все още!

Последно редактирано:
Момичета слагайте и докъдето е ушит гоблена ако е започнат .:loveglasses:

Последно редактирано:
Такаааа.... супер идея! Ама аз имам сериозен проблем! Имам 6-7 завършени, но без контур. Та въпросът ми е - ще мога ли да се включа с тези километри контур и как ще броим бодчета... :)

Tова е моята Гроздоберачка , за съжаление не съм я хващала повече от година,много си я харесвам ,но все нещо друго изниква.Дано сега в играта я ушия.:greeneye:

Последно редактирано:
Аз ще участвам с ето този,защото ми е подарък от нашето Вале,много си го харесвам,и не искам да го оставя недовършен.

И началото,до колкото помня го почнах преди три седмици,срам--

И аз се изкушавам да се запиша...иска ми се да участвам с този гоблен но на по късен етап,ако може.:rezando:

Nelly_L може може,когато пожелаеш си добре дошла в играта. Ей Цвете,тая чернилка е много яка,веднага се включвай да си я довършиш....

Ще участвам с този гоблен и се надявам да го ушия до Коледа и да го подаря на другарчето си в коледната игра.

Мариянче, нека да помисля и аз,че са ми много дините.:loveglasses:По-нататък,нали може да се включа?:greeneye:

Виждам,че някой пита за игличка с топче-в момента бродирам с такава,много е добре-Оля Станоева ми я предложи и аз я взех,за което не съжалявам.Много е добра за по-ситните панами-16,18 и нагоре.Предполагам,че и други я продават,потърсете!

Такаааа.... супер идея! Ама аз имам сериозен проблем! Имам 6-7 завършени, но без контур. Та въпросът ми е - ще мога ли да се включа с тези километри контур и как ще броим бодчета... :)

Според мен може....та и с контура си е як зор .Показвай и Манка да те вписва в списъка...:kissyou:

Много ми харесва вашата компания.:thumbup::kissyou:Вземете ме и мене, че имам поне една дузина започнати, незапочнати , недовършени и т.н.:confused: Пък ако не успея с конкурсния, ще ми се увеличат с още един.:shhh:, да не ме чуе NIA, че :bong: Снимките довечера, че сега не мога.

Назад