VІІ НАЦИОНАЛНА ГОБЛЕНАРСКА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
запишете ме пакет 55лв Петя Тахрилова ,моля запишете и гост само за изложбата,ако може,благодаря

Последно редактирано:
запишете ме пакет 55лв Петя Тахрилова ,моля запишете и гост само за изложбата,ако може,благодаря

Ще ви помоля да си пратите имената на посочения в обявата адрес. Изложбата е 5лв - няма да ви записвам госта като дойде ще си плати заедно с вас.

Понеже има цена без нощувка, искам да питам - основната среща на 11 ли е, на 12 има ли нещо по програма?

Понеже има цена без нощувка, искам да питам - основната среща на 11 ли е, на 12 има ли нещо по програма?

Срещата е на 11.10 - събота . Тогава е конференцията и вечерята. На другия ден няма програма.

Последно редактирано:
Юра, добре е все пак да се уточни начален час за официалната част.Да си направим сметката ние,пътуващите.Не ми е ясно какво ще рече "събота вечер"

Юра, добре е все пак да се уточни начален час за официалната част.Да си направим сметката ние,пътуващите.Не ми е ясно какво ще рече "събота вечер"

Разбира се че ще ви бъде обявен начален час - когато му дойде времето ще го разберете. Ще има време да пристигнете, да се настаните - споко. Нека приключи записването - тогава ще пускаме съобщения .

Разбира се че ще ви бъде обявен начален час - когато му дойде времето ще го разберете. Ще има време да пристигнете, да се настаните - споко. Нека приключи записването - тогава ще пускаме съобщения .

Юрка, де не ни пришпориш.......Имаме нови пудри за нослетата и изискват 2 минути пудрене......♥♥♥
Ние сме от петък там. Има ли още дами от петък????

Юрка, де не ни пришпориш.......Имаме нови пудри за нослетата и изискват 2 минути пудрене......♥♥♥
Ние сме от петък там. Има ли още дами от петък????

Ма как ще ви пришпорвам бе, то и червило сигур ще си слагате .... :kissyou:
За сега знам за варненки.

Здравейте! Много се вълнувам, че успях да наредя ангажиментите си и ще мога да дойда поне за малко на срещата. Искам да запиша sweety и kamellia за изложбата и кафе пауза / без вечеря и нощувка в хотела и за двете ни / :)

Няма да дойда на срещата. Освобождавам и мястото за нощувка в единична стая. Бях записана в списъка под № 31. Ако съм вкарала организаторите в някакви предварителни разходи - моля да ме информирате на имейла да ги покрия. Успешна подготовка за организаторите и положителни емоции за участниците.

Здравейте! Много се вълнувам, че успях да наредя ангажиментите си и ще мога да дойда поне за малко на срещата. Искам да запиша sweety и kamellia за изложбата и кафе пауза / без вечеря и нощувка в хотела и за двете ни / :)

А sweety коя е ?

Назад