Може ли да добавя още една гобленарка като гост?
Може - записвам ви с двама гости с пакет по 25лв
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Може ли да добавя още една гобленарка като гост?
Здравейте, извинявам се, че след обявеният срок, но бихте ли записали и мен с пълен пакет - 55 лева?
Приключихме със записването. Съжалявам но имаше три месеца за размисъл.
Да си побутна питането...Никога не съм присъствала на такава среща. Какво правят представителите на фирми с гобленарска дейност ? Представят нови разработки ли?
Да си побутна питането...
На националната среща ще има фирма която ще изложи рамки - използвайте случая да си рамкирате нещо :idea:
Става въпрос за "Арт ателие Поптомов" - мисля че повечето го познавате и сте виждали негови рамкирания.
Извинявам се за спама, софиянци ли са? Иконата ми е готова за рамкиране и се оглеждам къде да я рамкирам, моля за контакт ако са софиянци, благодаря предварително :kissyou:
Няма да се рамкира на място, това е невъзможно.Нали трябват и машини...Ще носят мостри на рамки - днешна информация от РосенТова значи ли,че веднага ще се рамкират или само ще се даде поръчката?![]()
Ами знам ли, може да са си направили подвижна работилница, колко му е. :idea:
Благодаря.Ако имат желание правят презентации на дейността си, участват с щандове, от които може да се закупят техни гоблени, участват в наградният фонд на срещата. Горе-долу - това е.