VІІ НАЦИОНАЛНА ГОБЛЕНАРСКА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Момичета-организаторки,успокойте топката...Не са необходими главни и цветни букви...Ние знаем колко трудна и ангажираща е организацията на тези срещи.Все пак сега е времето за въпроси,а не една седмица преди срещата.Петъкът е много важен- за жени като мен от северна България,които ползват обществен транспорт,не е възможно да пристигнат до обяд ,че и гоблените си да предадат за изложбата...

Относно петък - когато имаме отговор от хотела ще кажем условията. Управителката я няма в момента. Възможно е да се наложи друго място за нощувка. Затова не бързайте чак толкова.

Юра, ние не те притискаме за петък, просто молим............
Искам да се извиня, ако сме натрапили нашето мнение за петък.
Милички, нека не разваляме традицията и да сме усмихнати и позитивни. Тази среща не е за купон, тя е за запознанства с виртуалните ни приятели. Нека не я превръщаме в друго, моля ви!!!!
Всяка си има куфар - слагайте вътре всичко ушито . Вечерта е дълга, ще вадим и ще разглеждаме / най-хубавият момент за мен/.

запис с пълен пакет -55лв :)

Сега погледнах, че искате три имана, а на мейла изпратих име и фамилия :shy2:

Последно редактирано:
До се запиша и аз- без нощувка по обясними причини, но всичко останало си го искам- кафенце, това, онова и вечеря моля- няма да гладувам този път.....:kissyou:

Дори да няма места, пак ще дойдем......:kissyou: нали има полянки там около хотела? Пак ще видим гоблените на другите, ще покажем своите, както е било досега. И не се притеснявайте, Асеновград е малък град, колкото-толкова. Ние пак ще дойдем, заради приятелите, :-|

Мисля и аз да се запиша с пакета на 55лв., но още имам време да помисля дали наистина ще дойда, поради лични причини, но все пак искам да съм в кюпа този път... От 5 години съм в този форум и виртуално се познавам с толкова много прекрасни гобленари с който сме си помагали взаимно, затова сега е момента да се запознаем и на живо. Това че примерно нямам много мнения из темите не е защото не искам да пиша, а защото не желая да изразявам уклончиви похвали. Предпочитам да пиша на лични и там да изкажа възхищението си от работата на съответния човек.
Така, че се надявам да се видим на това събиране за да обменим мнения и опит за нашата работа, а не само за "веселата" част... е, стига да има достатъчно места. :idea:

Записвам се - rodich -55лв
(по-късно днес ще пратя мейла)
Приятен и успешен ден,

Добро утро на всички,
има промяна в мейл адреса на който да изпращате имената си - mariademireva@gmail.com

Много Ви моля да пуснете отново по едно писъмце. Съжалявам за неудобството .

Добавете и мен в списъка: пълен пакет, с опция за петъчно настаняване и при възможност + 1 гост (може и само нощувка)

Предвид настаналата суматоха домакините обсъдиха ситуацията и решиха да поставят следното условие за записване -
1. потребителят на форума да има поне половин година рагистрация преди датата на обявяване на националната среща 09.06.2014г.
2. да има показани в албум или линк собствено ушити гоблени.

С хотела са договорени 140 места за нощуващи. Така че места ще има. Относно вечерята - залата е достатъчно голяма за 200 души.

Относно изложбата - всеки записал се приготвя в чантата по един гоблен задължително.

Последно редактирано:
Назад