VІІ НАЦИОНАЛНА ГОБЛЕНАРСКА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Чакай да се запиша до като е време, че като гледам каква еуфория е обхванала фейсбук групите (като че ли срещата е тяхна)може да не останат места за участниците във форума :idea:
За протокола - пълен пакет 55 лв

:idea: Момичета и аз се записвам за участие ( няма да се деля от вас ) пълен пакет 55лв от петък :D

здравейте и от мен :kissyou: пълен пакет за 2 и паркинг разбира се и ако може и аз да не остана по назад от петък :party::flowerlove:

Хайде да подсиля и аз кокошето присъствие :) Пълен пакет - 55лв! - Записвам се!
Но тъй като ми е рано за планове за след 4 месеца исказвам само желанието си. Нали има възможност за отказване по някое време. Това не ми пречи да искам и аз още от петък да съм на линия :)

( Юра, мила..и проучете нещата как стоят с репатраците в района :shy2: Очевидно аз съм каръка в групата...преди 3 дни пак се прибирах на камионче, въпреки, че смених колата. :uhhhh: )

Не й стига другата работа на Юра, ами и монтьори да ни осигурява:D Кате, Асеновград е близко, ще бутаме колата, ако се наложи до София.... И аз се замислям за петъчно идване, ама ще уточним по-натам. :-|

Записваме се и ние:

smiles-пълен пакет 55 лв.
joana -пълен пакет 55 лв.

От петък ако е възможно.

Последно редактирано:
Май е време да попълня кокошарника. Записвам се за пълен пакет - 68 лв.
Асеновградчанки трябва да преценят, ще има ли място за всички записани. Добро е предложението - новорегистрираните да отпаднат, ако няма място за старите съфорумки.

Назад