ВЪРТЕЛЕЖКА 7/2

Момичета, имам питанка : съседките от робин 1 се напъват да приключат играта до националната мислите ли че е удачно и ние да се пробваме или да си го караме както сме си се разбрали по график/аз пък даже и обещах да спазвам гравика/....

Момичета, имам питанка : съседките от робин 1 се напъват да приключат играта до националната мислите ли че е удачно и ние да се пробваме или да си го караме както сме си се разбрали по график/аз пък даже и обещах да спазвам гравика/....
Искаме, искаме
(... все се бутам между шамарите ей! :D)

Последното изпращане , към собственика е на 29.09. така че може и да сте ( аз ще съм готова, нали съм си избродирала чашката) накипрени за Националната и обща снимка

Светле, да не се заблуждаваш нещо? Аз сега получих твоето робинче, а на 29.09. трябва да получа на Аби, тя пък има да ти шие още една чашка за теб и чак тогава ще пращаме на собственика. Аз нямам нищо против да се забързам, защото на мен ми остават много лесни мотивчета от вашите робини, така че мога да пратя и по рано за да си ги подготвите с рамки и да са готови за националната.
Дано аз не се бъркам, но да кажат и другите...

Светле, да не се заблуждаваш нещо? Аз сега получих твоето робинче, а на 29.09. трябва да получа на Аби, тя пък има да ти шие още една чашка за теб и чак тогава ще пращаме на собственика. Аз нямам нищо против да се забързам, защото на мен ми остават много лесни мотивчета от вашите робини, така че мога да пратя и по рано за да си ги подготвите с рамки и да са готови за националната.
Дано аз не се бъркам, но да кажат и другите...
Объркала съм се, Жу.Ти си права.Ако не искате да разваляме графика - ОК.

Аз няма да мога да се впусна в това приключение с приключването - съжалявам, но мисля че причината е очевадна. Даже модела на Радост най-вероятно ще бъде отложен за след националната....
Другата седмица ще направя водното конче и ще го изпратя, но след него изобщо няма да имам време за иглата.

Последно редактирано:
Аз няма да мога да се впусна в това приключение с приключването - съжалявам, но мисля че причината е очевадна. Даже модела на Радост най-вероятно ще бъде отложен за след националната....
Другата седмица ще направя водното конче и ще го изпратя, но след него изобщо няма да имам време за иглата.
Разбираемо е Юра,аз въобще не прецених...ами тогава момичета караме по график но за догодина живи и здрави всички ще имаме рамкирани робинчета :))

ОК момичета аз съм с вас... :D
Аби, ката завърша моделчето сега, ще ти пратя робинчето за да си работиш твоето. :idea:

Аби, все у съдеките надничаш. ♥♥♥ Ще ти пратя Сиси да шиеш, че да нямаш време за съседки.

Специално за Светла - още една чашка си е на мястото с цъфнали лалета...
Остана още само една и ще се получи прекрасна кула от чашки. :kissyou:

Кексчето на Жу е готово, днес на един дъх го направих... Много приятен модел, ето "диетични" снимки -

Аз се обърках - какво трябва да е последно, мисля, че всичко ших.....:uhhhh:

Аууу... аууу... аууу... страхотни са станали тези мойчки мъфинчета, направо не мога да им се нарадвам. С нетърпение си ги чакам да ги видя на живо. Много ти благодаря Ирка! :kissyou:
А да ти помогна с това какво те чака - ами не си правила коктейлче на Вили, то е сега и после го пращаш на нея готово цялото робинче. :thumbup:

Назад