Преглед на прикачен файл 176095Специално за Дидка:kissyou:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Объркала съм се, Жу.Ти си права.Ако не искате да разваляме графика - ОК.Светле, да не се заблуждаваш нещо? Аз сега получих твоето робинче, а на 29.09. трябва да получа на Аби, тя пък има да ти шие още една чашка за теб и чак тогава ще пращаме на собственика. Аз нямам нищо против да се забързам, защото на мен ми остават много лесни мотивчета от вашите робини, така че мога да пратя и по рано за да си ги подготвите с рамки и да са готови за националната.
Дано аз не се бъркам, но да кажат и другите...
Разбираемо е Юра,аз въобще не прецених...ами тогава момичета караме по график но за догодина живи и здрави всички ще имаме рамкирани робинчетаАз няма да мога да се впусна в това приключение с приключването - съжалявам, но мисля че причината е очевадна. Даже модела на Радост най-вероятно ще бъде отложен за след националната....
Другата седмица ще направя водното конче и ще го изпратя, но след него изобщо няма да имам време за иглата.
Разбираемо е Юра,аз въобще не прецених...ами тогава момичета караме по график но за догодина живи и здрави всички ще имаме рамкирани робинчета)
Момичета, имам питанка : съседките от робин 1 се напъват да приключат играта до националната мислите ли че е удачно и ние да се пробваме или да си го караме както сме си се разбрали по график/аз пък даже и обещах да спазвам гравика/....