ВЪРТЕЛЕЖКА 7/1

Фани, получено!!! Още не съм отваряла, но тази вечер ще е.....

Ееее , не е честно..:( Не стига , ч е не дойде днес ами ми излезе и толкова много ръчна работа...:(
Ще шия кристали 3 дена..:(

Ауууу, Дорис, как ли блестят тези кристали......Да покажеш като ги нашиеш. ♥♥♥

Аз преди малко взех гоблена от пощата, макар че нямам търпение да го почна, ще го оставя за след като се прибера от село.

Галя :kissyou:
Само се притеснявам някой да не се откаже заради скоростта ти. Трябваше аз да мушна в пакета и един гобленсет :idea: до края на въртележката щеше и него да си ушила

Тези, които развалят дисциплината и пратят преди определената за това дата ще бъдат санкционирани и отстранени от следващи "Въртележки"

Ама никой не изпраща, просто е ушито......Тук са най-послушните чавдарчете, другарко!!!!!
♥♥♥♥♥♥♥

Постваме когато децата ни снимат и ни обърнат внимание да ни качат снимките. Спазваме си сроковете и си пием коктейлите......

Светле, всички сме изрядни :yes:
Аз от един месец слушам как силистренки разправят, че този път ще спазват графика.

Диде, като ти прочетох поста всичко ми стана ясно, а именно: бързо шиеме, като подкупим децата - качваме снимки, а през останалото време сме перманентно пияни :confused: или грешно съм разбрала :?:

Браво на бързаците, при мен робин още не е пристигнал, а вече има готови:idea:
Качих схема на моя робин в предишния си пост, ако някой желае да си я свали.

Последно редактирано:
Светле, всички сме изрядни :yes:
Аз от един месец слушам как силистренки разправят, че този път ще спазват графика.

Диде, като ти прочетох поста всичко ми стана ясно, а именно: бързо шиеме, като подкупим децата - качваме снимки, а през останалото време сме перманентно пияни :confused: или грешно съм разбрала :?:
Чудесно си ме разбрала!!!! Пием и кафета, но Галя отказва следобедите кафе и се налага да консумираме друго....♥♥♥

Алоу , колежките .. ! Пийте си коктейлите... :wine: Ако не стигат ,ще пращаме "колети" , че ние с "камъните'" до 24 май , ще ние голям зор/ утре ще има снимков материял/ .:D:D

Nikoll ,ръстомера е получен!:kissyou:

Дорис, благодарим за моралната и бЪдеща "продуктова" подкрепа!!! Човек винаги може да разчита на теб, мила ♥
Утре ще чакам снимковият материал...♥♥♥ Гледай момите да са хубави, пък гоблените ще почакат малко ♥

Дорис, благодарим за моралната и бЪдеща "продуктова" подкрепа!!! Човек винаги може да разчита на теб, мила ♥
Утре ще чакам снимковият материал...♥♥♥ Гледай момите да са хубави, пък гоблените ще почакат малко ♥

:kissyou::kissyou:

Назад