ВЪРТЕЛЕЖКА 7/1

Днес по обяд ходих до пощата за да проверя какво става с моята пратка, тъй като снощи много се притесних, че все още я няма. Дамата на гишето ми обясни, че пакета е на гише в Софийската поща от 8.05 в 10.00 часа. Днес в 10.33 часа вече е предаден на получателя.Ако е наистина така много моля Никол да пише дали наистина го е получила?

Последно редактирано:
Спокойно Галя, сутринта имах известие в пощата, взех пакета, просто нямах възможност да пиша по-рано днес, имах проблем с компютъра и на няколко пъти се опитвах да вляза във форума неуспешно. Наистина е пристигнало още на 8, не знам защо чак днес са ми пуснали известието, вчера нямаше нищо , последно проверявах около 18.00 часа. Тези в нашата поща са си такива, нещо се мотаят явно.

Спокойно Галя, сутринта имах известие в пощата, взех пакета, просто нямах възможност да пиша по-рано днес, имах проблем с компютъра и на няколко пъти се опитвах да вляза във форума неуспешно. Наистина е пристигнало още на 8, не знам защо чак днес са ми пуснали известието, вчера нямаше нищо , последно проверявах около 18.00 часа. Тези в нашата поща са си такива, нещо се мотаят явно.
:thumbup::kissyou:

Още от вчера робина на doris вече е при мен. Дори вече започнах да го шия!

Малиии таз рокля е страхотна , Доре, мила, зареди се с напръстници....

Дорис, за гоблените понякога си трябва търпение, но за тази малка рокля си трябват солидни нерви. Браво!

Диде ,ето над товаа се боря... :idea:

:gipsy::kissyou:
Останах без дъх.......Как ми се иска сега да съм абитуриента и да я облека..........
Дано да е много щастливо момичето, което ще я носи!!!
Дорис, прекланям се пред труда ти ♥♥♥

лелеееее Дорис как го правиш това, струва ми се доста по срожно от гоблен на HEAD дори...

Момичета, благдаря ви за милите думи! Вие най- реално може да оцените моя труд! :kissyou::kissyou::kissyou:

Дорис, поздравления за труда!! Уникална абитуриентка ще е с перфектна рокля!!!!!!

Дорис обещай да почерпиш с твоите приятели и идвам да шия камъни , пайети и там каквото е :kissyou:

Подслаждаме се в Силистра с шоколадови бисквитки и десертчета...♥♥♥

Назад