ВЪРТЕЛЕЖКА 7/1

Хихии, Светле , пишеш:
гр . Варна
Получател: Дорис .. и пощальонът ми носи пратките :D :kissyou:

Сега видях разпределенията на nikoll и dedivo и разбрах какво е свободно :)

nikoll - за мен 3 в твоя ръстомер
dedivo - бялата пеперудка - номер 3

Doris, виждам, че си ме написала за №9 в твоя, но ако съм го взела на някой, няма проблеми да го сменя :)
:kissyou::kissyou:

Момичета, много, наистина много съжалявам, но ми се налага да се откажа от въртележката :cry: Не бих се отказала от безотговорност, но просто ми се налага:( Няма да успявам с никакви срокове! Дано се намери мой заместник, защото се чувствам ужасно виновна:shy2:

Ей, Фани добре дошла :idea:
Дъки, ти хвърляй по едно око в темичката. Трябва да си наясно какви ще ги натворим :-|

Момичета, за Фани ще са елементите,които беше избрала Катето.Моля, направете корекции в разпределението, за да не се бъркате после

Здравей Фани и от мен. Добре дошла сред редиците на робинките. Много ми е приятно, че и ти ще участваш в този робин!

И аз съм готова с модела. Много зверене, много схеми, много нерви, но съм готова. Ще шиете маслинки, напълно еднакви. Аз уших първата и снимах. Подредих ги по трички. На живо е много хубава, Галя да ме подкрепи тук....

[URL=http://i-fotki.info/16/289e3c26190d11b3e0107e2315d74af96d78f9179812363.jpg.html]

355d99e2788aae86acad78d91e9c9aef6d78f9179812330.jpg
[/URL]

Назад