zezata
Гобленар
Преглед на прикачен файл 174234 Може ли това да ушием? Харесах тези пеперуди от линка, който беше прикачен в началото на играта.
Много са хубави и нежни тези пеперудки. Ако останат направо ми запази втората жълта пеперудка.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Преглед на прикачен файл 174234 Може ли това да ушием? Харесах тези пеперуди от линка, който беше прикачен в началото на играта.
Много са хубави и нежни тези пеперудки. Ако останат направо ми запази втората жълта пеперудка.
Диде, моделчето е чудничко.
Само да те питам: освен по една маслинка и по половин глава чесън, другото как ще ни го разпределиш?
Я виж броя на цветовете дали се дели на 9. Може всеки да си избере с кои цветове ще участва :idea:
Момичета, я аз да ви питам, дали ще имате против да шиете на 28 каунт?
Модела е на такава панама, а и аз мисля, че ще изглежда по-нежно. Но ако някой има против - да каже, или дори може да не шие, аз ще си го довърша накрая.
Момичета, я аз да ви питам, дали ще имате против да шиете на 28 каунт?
Модела е на такава панама, а и аз мисля, че ще изглежда по-нежно. Но ако някой има против - да каже, или дори може да не шие, аз ще си го довърша накрая.
Момичета ето го и мойто моделче, можете да си избирате, цветенцето отгоре, номер 9 , мисля да го шия аз, понеже е най-голямо, но ако някой много го иска ще се разберем някак:idea:
Момичета ето го и мойто моделче, можете да си избирате, цветенцето отгоре, номер 9 , мисля да го шия аз, понеже е най-голямо, но ако някой много го иска ще се разберем някак:idea: