ВЪРТЕЛЕЖКА 7/1

Много са хубави и нежни тези пеперудки. Ако останат направо ми запази втората жълта пеперудка.

Разбира се, но бих искала да помоля /в случай, че останат/ някой да ми помогне как да ги номерирам, че така ще ми е трудно и се опасявам да не сбъркам с изборите

Диде, моделчето е чудничко.
Само да те питам: освен по една маслинка и по половин глава чесън, другото как ще ни го разпределиш? :confused:
Я виж броя на цветовете дали се дели на 9. Може всеки да си избере с кои цветове ще участва :idea:

Диде, моделчето е чудничко.
Само да те питам: освен по една маслинка и по половин глава чесън, другото как ще ни го разпределиш? :confused:
Я виж броя на цветовете дали се дели на 9. Може всеки да си избере с кои цветове ще участва :idea:

Хехехехех, никак няма да е цялото моделче. До сега се забавлявах със схемата и си отделих маслинки за покривката. А на теб за какво ти е чесънчето??? Против уроки ли???
Ноооооооооо още си мисля.......♥♥♥

Момичета, я аз да ви питам, дали ще имате против да шиете на 28 каунт?
Модела е на такава панама, а и аз мисля, че ще изглежда по-нежно. Но ако някой има против - да каже, или дори може да не шие, аз ще си го довърша накрая.

Кате, ако искаш и на 32 каунт-ве4е съм въоръжена с очила :greeneye::kissyou:

Момичета, я аз да ви питам, дали ще имате против да шиете на 28 каунт?
Модела е на такава панама, а и аз мисля, че ще изглежда по-нежно. Но ако някой има против - да каже, или дори може да не шие, аз ще си го довърша накрая.

Кате, шия вече с очила и се справям страхотно. Нека да е нежничко, аз ситнежите ги обичам.

Преглед на прикачен файл 174242Момичета ето го и моeто моделче, можете да си избирате, цветенцето/слънчицето отгоре, номер 9 , мисля да го шия аз, понеже е най-голямо, но ако някой много го иска ще се разберем някак:idea:

Преглед на прикачен файл 174243
1. galq_iva
2. doris
3. fani77
4. Michelle
5. Hrisi90
6. zezata
7. Дида
8. dedivo
Дано не съм объркала някой:)

Последно редактирано:
Момичета ето го и мойто моделче, можете да си избирате, цветенцето отгоре, номер 9 , мисля да го шия аз, понеже е най-голямо, но ако някой много го иска ще се разберем някак:idea:

Охоооо, прелест!!! 7 за мен, моля.

Моето предложение... "С помощ от приятели" .....:idea: За което Огромно благодаря:kissyou:

Преглед на прикачен файл 174239 Готова е с номерцата.

Благодаря на всички отзовали се на молбата ми и най - вече на Michelle за огромната подкрепа.

Това е вашият избор, ако има разминаване, моля пишете ми:

1. dedivo
2. zezeta
3. fani77
4. Michelle
5. galq_via
6. Doris
7. Дида
8. Hrisi90
9. Nikoll

Последно редактирано:
Назад