Има ли желаещи за робин 7

• Началник на темата Началник на темата abi1004
  • Начална дата Начална дата
Добро утро.
Забравих да помоля да ме запишете за играта. ♥♥♥

Останаха само още 3 места в робините.......

Последно редактирано:
Да я кръстим "Светла- Страшната" :) Който както иска да си го тълкува :) То й отива във всякакъв смисъл....

Е, те който те познават знаят, бе... Аз се шегувам :) Ама пък иначе си страшна работа- не ти липсва ентусиазъм за нищо! :clap:

Юрааааааааааа ,,,, много е месец .....:D:D
Този път ще има строг контрол със сроковете няма да се натягат нещата....предполагам......

Последно редактирано:
Юра, както виждаш на мен не ми пука кой кога е готов. Само да не се объркам с датите, иначе си спазвам стриктно.(
Ако ще бързате - отпишете ме. Има си срокове и дати, нека ги спазваме, за да е удоволствие играта за всички ни.

Разбира се този път наистина ще си я караме по правилата съгласна на 100% /напълно сериозно го казвам/

Да му :confused: тези, които се паднат в една група с мен ,дали ще могат да НЕ спазват сроковете.Този път съм ви замислила едно Хаед-че , разграфено на 10х10 квадрата :D.И след няколко въртележки (дано съм жива до тогава) ще си имам и аз нещо от тази фирма

Светле добре че предупреди да си знаем и ние да подберем на тази фирма ;)

Гледам има места още, аз сериозно се замислям..... Само да питам, ще има ли две седмици време/робин? Ако ще е скоростен, да спирам мисленето?:-|

Аз ще искам едни готвачи, на отделни парчета панама. Светланке, няма да е проблем, нали? Мога и да не я нарязвам, но ще бъде един чаршав.......

Няма проблем, Диде, но няма ли да е по-удобно да е на по-малки части.Струва ми се, че ще се бродират много по-лесно.

Да, Светле. Това питам и аз - проблем ли ще е на отделни парчета панама да изпратя робин?

Много ме гъделичка тази ваша компания....ама две неща ме подпират :
1 - имам модел но на картинката фона е шампанско, а на ПМ модела панамата е в бяло - някой знае ли как да сменя цветя на панамата в ПМ-а за да добия реална представа.
2 - сроковете, все обещавате за графика и накрая все бързате ....

Та ако изчистя вълненията си ще се запиша.

Юра, второто вълнение ще се изчисти, ако аз ти изпращам. Лятото ми е толкова напрегнато, че имам съмнения за спазване на сроковете. Накрая ще ме набият .....♥♥♥

Назад