Юра, второто вълнение ще се изчисти, ако аз ти изпращам. Лятото ми е толкова напрегнато, че имам съмнения за спазване на сроковете. Накрая ще ме набият .....♥♥♥
Тогава се записвам , ама Светла да помни че ти ще ми прашаш
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Юра, второто вълнение ще се изчисти, ако аз ти изпращам. Лятото ми е толкова напрегнато, че имам съмнения за спазване на сроковете. Накрая ще ме набият .....♥♥♥
Тогава се записвам , ама Светла да помни че ти ще ми прашаш![]()
Юра, за това не мога да гарантирам.Ще стане ясно след разпределението в двете въртележки
Юра, за смяната на цвета на панамата в ПМ: Fabric, Color, избираш си цвят и ОК.:thumbup:

Ирка88 може ли да те помоля за схемата? :angel:
И за да не ви спамя темата, искам да ви кажа, че се заформя страхотен Робин и нямам търпение да започне. Много обичам семплери, така че ми е много интересно! :kissyou:
Заповядай при нас. Има едно свободно местенце....
Ирка88 може ли да те помоля за схемата? :angel:
:kissyou:
Ирка няма нужда, Светла ми я изпрати.Още я нямам и аз схемата, гоблена ще дойде в оригинал - на Риолис е, със всички конци, и мъниста вътре. Аз понеже си нямам панами, и мъниста и конци, и реших за по-лесно - да е НА ГОТОВО.Когато дойде, ще ти пратя схемата, конците са Анхор.
Преглед на прикачен файл 174123 - това ще е моят модел. Бързам да го покажа щото се сдобих с подходящия цвят панама и не ми се иска някой да ме превари....
Много, ама много благодаря на Ирка и останалите софийски момичета които ми помогнаха да открия и закупя подходящата панама!
Юра, направо изби рибата с този гоблен!!! Браво!!!