Има ли желаещи за робин 7

• Началник на темата Началник на темата abi1004
  • Начална дата Начална дата
Юра, второто вълнение ще се изчисти, ако аз ти изпращам. Лятото ми е толкова напрегнато, че имам съмнения за спазване на сроковете. Накрая ще ме набият .....♥♥♥

Тогава се записвам , ама Светла да помни че ти ще ми прашаш :D

Юра, ако това ще е някакво успокоение за теб/понеже аз съм от тези дето в робин 6 не си спазват сроковете/ този път няма да изпращам преди сроковете както и няма да приемам пратки преди периода определен за изпращане. Написах го и обещавам!
Подпис и печатПреглед на прикачен файл 174098 :kissyou:

Хубава компания се събрахме!:kissyou:
Аз бързам да си обявя избора, да не ме изпревари някой!

Ще се шие в оригинал, на 14 каунт панама, има мъниста и ленти. Ако затруднявам някого от групата /не ми се вярва/, може да се пропускат мънистата - аз ще си ги дошивам.

А относно сроковете - аз съм от охлювите, така че няма да избързвам с изпращането!:greeneye:

Ирка88 може ли да те помоля за схемата? :angel:
И за да не ви спамя темата, искам да ви кажа, че се заформя страхотен Робин и нямам търпение да започне. Много обичам семплери, така че ми е много интересно! :kissyou:

И за да не ви спамя темата, искам да ви кажа, че се заформя страхотен Робин и нямам търпение да започне. Много обичам семплери, така че ми е много интересно! :kissyou:

Заповядай при нас. Има едно свободно местенце....

:clap:Браво на вас! Големи сте сладури! Много ви се радвам.. ! За следвщия робин ,ще се присъединя.. :) :kissyou:

Много се изкушавам, че само в такава игра не съм участвала. Но абсолютно ми е невъзможно на този етап. Може би в следващия робин.

И Дорис и Ниа ще са първите записани за следващ робин така да си знаят :kissyou:

Последно редактирано:
Заповядай при нас. Има едно свободно местенце....

Благодаря за поканата! :kissyou: Още като видях темата и направо ми се прииска да се запиша. Дори мислено си избрах модел :D. Но си имам два започнати гоблена, шия и едно бискорню, а време няма никакво.. :( Така, че на този етап не искам да се хващам с нещо ново и засега само ще гледам.

:kissyou:

Още я нямам и аз схемата, гоблена ще дойде в оригинал - на Риолис е, със всички конци, и мъниста вътре. Аз понеже си нямам панами, и мъниста и конци, и реших за по-лесно - да е НА ГОТОВО. :D Когато дойде, ще ти пратя схемата, конците са Анхор.

Още я нямам и аз схемата, гоблена ще дойде в оригинал - на Риолис е, със всички конци, и мъниста вътре. Аз понеже си нямам панами, и мъниста и конци, и реших за по-лесно - да е НА ГОТОВО. :D Когато дойде, ще ти пратя схемата, конците са Анхор.
Ирка няма нужда, Светла ми я изпрати. ;) И след като прегледах схемата най-вероятно и аз да си го поръчам. С тези мъниста и ленти да събирам... А и винаги съм предпочитала готовите комплектовки. Може ли на лични да споделиш откъде си го поръча и колко ти излезе, да не разводнявам повече темата. :gipsy:

Преглед на прикачен файл 174123 - това ще е моят модел. Бързам да го покажа щото се сдобих с подходящия цвят панама и не ми се иска някой да ме превари....:D

Много, ама много благодаря на Ирка и останалите софийски момичета които ми помогнаха да открия и закупя подходящата панама!

Преглед на прикачен файл 174123 - това ще е моят модел. Бързам да го покажа щото се сдобих с подходящия цвят панама и не ми се иска някой да ме превари....:D

Много, ама много благодаря на Ирка и останалите софийски момичета които ми помогнаха да открия и закупя подходящата панама!
Юра, направо изби рибата с този гоблен!!! Браво!!!

След обстоен преглед на всички готвачи из нета, след 100000000 схеми - нямам решение още...
Имам една готова комплектовка на бебешка завивка. Дали ще искате да шиете по нея?

Дида, каквото решиш - това ще е! Мен ме е страх само от 32 каунт, за друго нямам претенции :kissyou:

Юра, панамата е уникална - и извадихме късмет с нея, такъв цвят и 28 каунт се намира само по чуждите сайтове... Страхотен модел си избрала!

И едно процедурно питане - аз не заявявам какво искам от моделите, нали така? Чакаме още една смела жена да се присъедини, за да станем 18, и Светла трябва да ни раздели на две групи?:confused:

Назад