Получени подаръци от игра-8 март

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата

manka

Гобленар
Модератор
:greeneye:
УЧАСТНИЦИ--
1. tazzzz-------получила подарък от tian_64
2.vaniand -------получила подарък от didi3
3.mirastiv-------получила подарък от di_di_b
4.Светла Петрова-------получила подарък от galq_iva
5. sunnyto-------получила подарък от tazzzz
6.galq_iva-------получила подарък от mirastiv
7. di_di_b-------получила подарък от sunnyto
8.irena_gemini-------получила подарък от Светла Петрова
9.didi3 -------получила подарък от scorpion4eto
10.scorpion4eto-------получила подарък от irena_gemini
11.tian_64-------получила подарък от vaniand
12.keissi -------получила подарък от neznainata
13.neznainata -------получила подарък от pepina_p
14.pepina_p-------получила подарък от keissi

Последно редактирано:
И така...нека бъда първата която ще покаже радостта си от играта.
Днес получих колетче от scorpion4eto.
Мила Ани,благодаря ти за хубавата емоция този след обяд.Благодаря и за милото писмо което си ми написала и за пожеланията.
Момичета,показвам ви снимки от моите подаръци

Много сладък розов пухчо
Щампа на едно гаврошче

Графика с панама на майка с дете и мартеничка

Комплектовка която ще си ушия с удоволствие

Последно редактирано:
Честито ;) надявам се всички да останат доволни и да няма разочаровани ;) и се надявам да зарадвам моето другарче, само ще почака още малкооооо ;)

Хайде започна се!!! :loveglasses: И моето другарче малко ще почака, защото още довършвам, пък и искам по-близко до реалния празник да го получи....:kissyou:

Честит подарък! :)
Аз пуснах днес, но като се прибрах, какво да видя - ми тя картичката си седи на бюрото ми и кротко си чака...:uhhhh:
Мило другарче, отсега се извинявам за този мой пропуск, но като съм заплес... Също за опаковката се извинявам, но реших, че е по-важно да стигне здраво :rezando:

Честит подарък! :)
Аз пуснах днес, но като се прибрах, какво да видя - ми тя картичката си седи на бюрото ми и кротко си чака...:uhhhh:
Мило другарче, отсега се извинявам за този мой пропуск, но като съм заплес... Също за опаковката се извинявам, но реших, че е по-важно да стигне здраво :rezando:

Другарчето ти keissi си е получило подаръка,много и харесва,това ми каза преди малко по телефона.Но поради технически проблем,не може в момента да пише във форума.
Каза да ти благодаря много,и само да си оправи компа,веднага ще ни го покаже.

Манка, благодаря, почвах да се притеснявам и щях да ходя до пощите да се разправям :kissyou: Тези компютри винаги се развалят в "най-подходящия" момент...:D

Аз и бургаските момичета сме готови с подаръка,на нисък старт смеее,да идва утре и да бягам да го пращам.
Другарчето на сънито да си чака подаръка в сряда.
Весел празник му желаем:kissyou:

Преглед на прикачен файл 173801

Май ще има безсънни нощи докато всеки си получи подаръка от другарчето :kissyou:

Аз утре взимам гоблена от рамкиране и на 6-ти изпращам с Еконт. Така, че моето другарче ще получи известие на 7-ми.:kissyou: Много ме забавиха с рамкирането, заради почивните дни и заради болни от грип в ателието за рамкиране....

И аз имам страхотен подарък от Манка и бургаските момичета,МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ за всичко което сте направили за мен ,Благодаря и на sunnyto ,мисля ,че и от нея щях да получа също толкова красиви неща .
Имам много красив бродиран часовник,две голбенчета и розова панама всичките на РТО,картичка с пожелание и картончета за картички
Благодаря ви от сърце момичета

снимки по-късно

Последно редактирано:
Днес е щастливият ми ден!!! Получих не един , а два подаръка с адрес Бургас....
Първият е от keissi на която имам честта да се падна в другарче в играта. Грижливо опакован колет, а при отварянето му от вътре множество красоти, кое от кое по-красиви, стилни и перфектни неща!!!
Тайничко съм се надявала да видя на живо, да пипна, а сега вече притежавам една от нейните кутии с ленти. Толкова са елегантни и перфектни, че си мисля дали са " пипани" с ръце изобщо. Понеже на мен ръцете все ми пречат се възхищавам на такава сръчност!!!
Освен кутията още едно красиво бижу с ленти, цветен , красив и перфектно рамкиран гоблен,нежна комплектовка на Dimensions, бонбони, картичка и накрая , но не на последно място ефектен шал.

Направо ми стана неудобно дали съм заслужила такова нещо, такъв стил и такава щедрост!!!
БЛАГОДАРЯ!!!:kissyou:

Назад