Получени подаръци от игра-8 март

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Днес и аз изпратих моя подарък, другарчето ми утре да очаква известие.
Имам си и прекрасен подарък от mirastiv /Мирослава от Търговище/, прекрасно гобленче и картичка изработени специално за мен,ножичка,парфюмче и много други красиви неща...

Благодаря ти много мила Мира :kissyou::kissyou::kissyou:

Да се включа и тук и да благодаря на Светла Петрова за прекрасния подарък, който ми е изпратила :kissyou: направо го обожавам, влюбена съм в подаръка си :kissyou: не мога да се сдържа. За съжаление ще трябва да се носи за ново стъкло и не мога веднага да си закача тази красота, плюс това имам шоколадова наслада (аз не мога без сладичко) панамка, която ще търся как да я опозолтворя с някое моделче, красиви картички за аранжиране и не на последно място красивата картичка с роза с нежно послание в нея специално за мен :kissyou:

Хиляди благодарности на Светла Петрова за прекрасния подарък и на di_di_b прекрасната картичка, денят ми започна с температура и грип, но продължава с усмивка и щастие. Надявам се и моето другарче да остане доволно от своя подарък.

Иренка,радвам се, че си харесала подаръка и много съжалявам за счупеното стъкло.
Честито на всички получили подаръците си!

Едно голямо благодаря на Елена Tazzzz за подаръка
Имам най хубавия шал ,едно гобленче с прекрасна роза и много вкусотиики
а да панамка и малко платове, картич, мартенички и чилета Мулине

И аз да се похваля с прекрасния подарък, който получих днес от Галя. Благодаря ти,мила :kissyou:
И да покажа всичко : бродирано гобленче на любимата ми фирма, панама - екрю и розова,заготовки за картички, чашка да си пия кафенцето ,рамчица и ....

"Кофчеже",а в него - още много ......

и не на последно място картичка с мили пожелания.Много,много ме зарадва Гале.Желая и на теб един прекрасен празник!

Имам си страхотен подарък от pepina_p! Мила, много ти благодаря! Всичко е повече от прекрасно! Ето снимки:

Всичко е с тема лале, което е едно от любимите ми цветя! Имам си подложки и панерче с лалета, дори, ако се вгледате, ще видите, че шева на зелената част на подложките, е във формата на малки лаленца!!! В допълнение към тях имам и салфетки с лалета, и една чудна картичка! Имам си гоблен с кученца, да си го ушия - една от любимите ми теми също! Гобленът с лалето е прекрасен, дори имам съмнения, че не го е шила Пепа, защото това изглежда като непипано с ръка! Истинска майсторка си, pepina!
Ох, форума не ми позволява да слагам емотки, но след всяко изречение има по една широка усмивка, с каквато започна моя ден! Пожелавам на всички ви дните ви да започват с такава усмивка! Pepina_p, искрено благодаря за радостта, която ми донесе и ти пожелавам весел празник!

И аз получих прекрасни подаръци в цвят лилав. Много благодаря за това на didi3
Към подаръка имаше и един шоколад, но той вече е в нечие малко коремче :) , а гоблена вече закачих на стената
Пожелавам Весел празник на всички момичета и именници, а на Диди още веднъж благодаря за прекрасните подаръци!!!
Преглед на прикачен файл 173876Преглед на прикачен файл 173877Преглед на прикачен файл 173878Преглед на прикачен файл 173879

Да ти е честито подаръчето-страхотно е:clap:
Пепка винаги изпипва всичко с много вкус,за да достави максимална радост на получателя.
Нека всички се поучат от нея и други съфорумки,които изпипват всичко до съвършенство,за да няма разочаровани от игрите.

Здравейте група и от мен! Днес получих своя великолепен подарък , благодаря ти irena - gemini (Ирена) . Влюбена съм в своето несесерче , имам чудесно ушито и аранжирано гобленче на Дим , формички за мъфини , панама и конци , синджирче с миниатюра ,която да аранжирам по свой избор. От сърце съм благодарна на моето другарче , което така подробно е разучило профила ми и е пратило шоколадови яйца и свиркащи бонбони за децата , една хубава калинка , която ще краси кухнята ми и поздравителна картичка. Благодаря ти отново от сърце ,че стопли така денят ми :kissyou:

Страхотни подаръци този път в играта!!!:loveglasses: Всички са се постарали максимално и е приятно да си доставим взаимно естетическа наслада!!! Благодаря ви момичета!!!:clap: Обичам форума, гоблените и всички вас!!!:kissyou:

Днес получих известие за колет в пощата и подозирам, че е от моето другарче. :) Само че съм "закотвена" днес у дома с болно дете, вдигащо ми температура на всеки няколко часа.... Така че... СПОКО! Утре ще го взема-тук е и ме чака.

Честито Скорпионче, чудесен подарък!:clap:Браво на Ирена!
И аз получих съобщение от ЕКОНТ и нямам търпение на свърши работното ми време и тичам да си го взема.:D

И аз получих прекрасни подаръци в цвят лилав. Много благодаря за това на didi3
Към подаръка имаше и един шоколад, но той вече е в нечие малко коремче :) , а гоблена вече закачих на стената
Пожелавам Весел празник на всички момичета и именници, а на Диди още веднъж благодаря за прекрасните подаръци!!!
Преглед на прикачен файл 173876Преглед на прикачен файл 173877Преглед на прикачен файл 173878Преглед на прикачен файл 173879
Радвам се,че ти е харесал подаръкът ми.Много здраве и късмет на цялото ти семейство и Весел празник :flower:

Наистина всички получихме страхотни подаръци и самите ние сме се постарали за другарчето си :kissyou: радвам се, че всички са доволни все пак и целта беше да се зарадваме взаимно за нашия празник :kissyou:
Скоро няма ли да има друга игра??? :idea:

Получих подаръка от моето другарче vaniand.Благодаря ти Ваня! Очарована съм!:kissyou:Гоблена с букет рози е чудесен - любимите ми цветя. Получих и гобленче за изработка на Риолис, саморъчно изработена картичка - Благодаря за пожеланията. А също така - заготовки за картички, заготовки за великденски яйца и картончета за конци. Ето
Преглед на прикачен файл 173883Преглед на прикачен файл 173884Преглед на прикачен файл 173885

Радостта ми е помрачена от факта че другарчето на което изпратих още мълчи. Вече е ясно че това е tazzzz. Много съм притеснена, защото го изпратих с БГпоща - най-близо ми е. Изпратих го на 04.08 следобед. Много пъти съм изпращала и никога не е имало проблем. Смолян е доста далеч от Стара Загора, но все пак не е на края на света. Утре ще отида да питам. Манка, можеш ли да разбереш дали е получила пратката?

Назад