Игла за шиене на гоблен

• Началник на темата Началник на темата dedivo
  • Начална дата Начална дата
Здравейте на всички. Днес ходих до магазинчето за да разбера с какво количество иглички е заредено и сега да уточня - има около 40бр. от 35, към 300бр. от 44 и към 150бр. от 50. Цената остава непроменена - 0,80лв. Желаещите за най - малкия размер да побързат защото имам вече 10бр. запазени.
До колкото разбирам има желаещи пратките им да са по куриер с наложен платеж - моля те лично да ми пишат на ЛС и да се уточним, а останалите който са по пощата, нека да добавят към сумичките за иглите по 2лв. за препоръчано писмо. Очаквам поръчките ви на ЛС, на пощата на имейла, че дори и на СМС, на посочените телефони.
Желая на всички лек ден. Поздрави Жулиета :kissyou:

Здравейте отново. Искам да кажа, че за мен не е проблем да пращам пратките с игличките ви както пожелаете, но нали разбирате, че тези желаещи който искат това де е с наложен платеж по куриер на Еконт, ще платят повече за пратката от колкото за самото съдържание на пратката, т.е. наложения платеж. Например поръчка от 5 бр. иглички е 4лв., а пратка по куриер на Еконт е 4,80лв. А колкото до препоръчано по пощата е 2лв. Нека всички си преценят и да ме осведомят. Започвам закупуването на иглите във вторник - 24.06., а изпращането им от следващия ден. След което ще пиша на всеки, на който съм пратила пратка, за да я очаква.

Здравей, jelana79! Заспали момичета като мен, дали ще могат да се наредят на опашката? От скоро съм във форума и едва вчера влязох в темата, а когато прочетох за тези игли дето сами шиели - И АЗ ИСКАМ! Дано не съм закъсняла твърде много и бройките да са вече запазени :uhhhh: Много ще се радвам, ако и аз се сдобия с такава игла! Искам да ти благодаря на теб и останалите момичета за това, че сте такива страхотни и отзивчиви хора - направо сте СУПЕР!:flowerlove:

Не се притеснявайте момичета, все още има игли, но само от 44 и 50, а до колкото от 35 - те са на привършване. Жената обаче обеща да поръча нови, като ги изкупим, така че пак ще има...
iskrichka, ако искаш за себе си иглички, прати ми поръчка на лични, заедно с адрес за доставка и тел. за връзка.
Лек ден на всички. :idea:

Здравейте на всички желаещи за иглички с топче. От доста време не съм писала, но имах неотложни ангажименти и бях заета. Сега отново съм на ваше разположение за поръчки на иглички. Искам обаче да уточня, че вече не приемам поръчки от рода с наложен платеж заради некоректно отношение на наша съфорумка. Далеч съм от мисълта че има и други който няма да спазят уговорката на пратката, но човек като се опари веднъж, вече внимава. Затова приемам поръчки, след което като получа парите купувам и пращам - това всичкото до ден-два за клиента. Уверявам всички Ви, че аз съм коректна и това могат да го потвърдят тези на който съм изпълнила поръчките им. На желаещите да получат пратките си по куриер, няма проблем, но те ще са за тяхна сметка.
Съжалявам че се налагат такива мерки, но човек когато иска да направи добро, а някой се опита да го измами се получава това.
Очаквам новите поръчки на ЛС и се надявам да удовлетворя желанията ви.
Лек ден и поздрави Жулиета :idea:

Огромно разочарование и възмущение ме завладяха след прочита на последния пост на Желана. Винаги ще се намери някой, който да развали нещо хубаво направено от някой друг.
И искам да попитам Желана - защо не посочи човека. С прикриването му само ще се постигне това още някой да стане потърпевш при други подобни случаи. Нека не прикриваме такива хора. Това не е начина да се постигнат искрени, честни приятелски отношения.

Здравейте, искам да уточня - временно ще преустановя закупуването и изпращането на игли с топче, тъй като става студено, а аз няма да мога да ходя до магазинчето с моето малко детенце, а нямам гледач. Който желае може за последно да си поръча игли от мен с последна поръчка през декември и след това чак пролетта (не знам кога точно - според поръчките). Цената им остава 0,80 лв. за брой без значение на размера - сега има 44 и 50.
Надявам се на тези на който изпълних поръчките да са доволни и да са ги пробвали вече.
Желая на всички лек ден. Поздрави Жулиета :kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте, искам да уточня - временно ще преустановя закупуването и изпращането на игли с топче, тъй като става студено, а аз няма да мога да ходя до магазинчето с моето малко детенце, а нямам гледач. Който желае може за последно да си поръча игли от мен с последна поръчка през декември и след това чак пролетта (не знам кога точно - според поръчките). Цената им остава 0,80 лв. за брой без значение на размера - сега има 44 и 50.
Надявам се на тези на който изпълних поръчките да са доволни и да са ги пробвали вече.
Желая на всички лек де. Поздрави Жулиета :kissyou:

Доволни са,доволни!:idea:И още как!Даже те обичат!:kissyou:
Иглите са супер.Аз със сигурност ще искам още.
Бъдете здрави и щастливи ти и семейството ти!
Приятна вечер:wine:

Здравей,ако може аз искам от 2 вида по 3 броя ако ти трябва друга информация ми пиши на ли4ни

Здравейте! Роди (rodich), да иглите са немски. Ако желаеш пиши ми на лични и ще се разберем каквото те интересува друго.
di_di_b, ако желаеш иглички пиши ми на лични като поръчка колко и от кой ще искаш и там ще се разберем за подробностите.

Здравейте на всички. Обявявам дата за закупуване на иглички - 09.12. Който желае да му закупя, нека се свърже с мен на лични и да се разберем за подробностите. На тези който съм приела поръчки, могат да пращат сумите за тях. Вече имам получени за две поръчки, очаквам за останалите 4-ри.
Поздрави Жу

Аз съм нова тук.Сега прочетох за игличките с топче и моля когато Ви е удобно да вземете и на мен три иглички ! Благодаря предварително !

Здравей, Жу! И аз искам да кажа, че иглите са страхотни! Така свикнах да шия с тях, че ако хвана друга игла ми е малко странно.
Много благодаря за това, че ме "светна" и за голямото сърце, което имаш! Искам да пожелая на теб и всички останали Весели празници, бъдете живи и здрави вие и семействата ви, много късмет и берекет!:kissyou:

Много се радвам, че тази година успях да помогна на много от вас със закупуването на иглички и съм безкрайно щастлива, че всички са доволни. Ако през новата година има нови желаещи, ще изпълня и техните желания.
Сега пожелавам на всички весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници, да сте живи и здрави, да имате много успехи през новата година, повече красоти и вдъхновения с хобито ни, повече удовлетвореност, щастие и късмет.
Аз имам личен празник на 25 - Коледа, имам Рожден ден и ще го запомня с това, че тази година дадох много доброта от себе си, за да са щастливи всички.
Поздрави и весели празници. :kissyou:
Жу

Назад