Гоблените на Маша и Христина

• Началник на темата Началник на темата Masha
  • Начална дата Начална дата
Невероятна колекция сте сътворили!:clap:

Избирани с много вкус и прекрасно изпълнени!

С голямо удоволствие ги разгледах! Много са красиви!:kissyou:

thanks

Мили момичета,
Благодаря за топлите отзиви за нашите работи.Ние много си ги харесваме и шием с удоволствие.
Сега се занимавам с гоблени с цветя.Стягам се за лятната игра.Дъщерята дошива другите две мъничета с цветя на Вервако и има да довършва иконата на Исус на Пермин.А моите за довършване въобще не ги броя:D
Ако намеря нещо,което да ме грабне започвам смело,защото голямото дете знае,че си има мама,която ще върви след нея.А моята малка мама(детенце де) e много строга и подредена.Ще ме строи набързо:fight:
Днес съм в добро настроение и се шегувам със себе си.
Поздрави и:kissyou:
Masha

Браво,браво:)Заплюх си някои от прекрасните ти гоблени за чеиз:)Баба,баба а виж с каква скорост и какви хубави неща шиеш....

Поздравления за невероятната колекция, която сте сътворили Вие с дъщеря Ви. Много красиви и оригинални гоблени видях в темата.

Поздрави от мен :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Това е една серия от цветя, които направих в началото на лятото.

Ето още няколко:

Това са последните модели на Вервако, които дъщеря ми уши преди време, но едва сега ги сложихме в рамка:

Това са част от нещата, с които участвах в лятната игра:

А това са кончетата, които ми изпрати моето другарче от лятната игра, които сложих в рамка.

Това е последната сепия на Вервако, които уши дъщеря ми. Зарече се да й е последна, защото на стената вече няма място, но... никога не се знае. :D

:clap::clap::clap: Поздравления за красивите нови попълнения

Страхотни нови попълнения!!! :clap::clap:Продължавайте в същия дух, а щом няма място на стената, защо не ги сменяте на няколко месеца - така ще се радвате на всичките си творения, както правя и аз.
Да не забравя да се изфукам, че две от тези прекрасни бродерии вече са мое притежание:gipsy:, за което още веднъж ви благодаря, Христина и Маша! :kissyou:

Не съм усетила кога съм отворила уста ,докато разгледам многото нови неща-поздрави и на двете и-шапка ви свалям.

thanks

Благодаря ви приятелки.Винаги се радвам на посещенията в страничката ни и на оценките ви-те са стимул за по-нататъшната ми работа.Вече съм заредила с конци и панама цели шест гоблена,но не зная кога пак ще се похваля:D
:flowerlove:
Masha

Лелеееееееее.Какво правите вие двете......Цветята на дъщеря ти ми харесаха много.

Назад