Благодаря за вниманието,че сте посетили нашата картинна галерия
Има гоблени,които съм шила след нейното раждане и с много прекъсвания сега ги направихме към 100.Тук слагам и тези,които съм подарявала,което много обичам да правя.Много ме е страх,че като дойде някой зет,който не харесва такива неща,ще трябва да ги наредя в една стая и там вече напълно ще съм в картинна галерия.:kissyou:
Това са последните два на Вервако, които имам. Мадоната с младенеца я бродирахме двете с дъщеря ми, а балерината е нейно дело. Много харесвам гоблените от тази серия, защото стоят като графики, но наистина се бродират доста трудно.
Ето и последните работи, опитах се преди малко да ги кача, но не се виждаха. Даже успях сериозно да ядосам дъщеря си, защото се налага тя да ги качва. За мен този начин на качване е твърде сложен, докато на стария се бях научила.
Дано този път се виждат.
:hello:
Това са последните готови неща, които имам.
Първите два гоблена са на Вервако, които ушихме заедно с дъщеря ми - Момичето с котето и любимият ми Давид.
После е графика, която дъщеря ми направи за подарък.
Първата графика отново я правих за подарък.
Следва първият от поредица силуети, които съм захванала. Сега шия втори, надявам се скоро да го покажа във форума.
Последната снимка е на едно от трите цветя на Вервако, които си купих за мен, но дъщеря ми много ги хареса и се е захванала да ги шие и трите.
:lady:Позагубиш се и после ме изненадваш с куп красоти.И двете сте много продуктивни:clap:Графиките са невероятни,а на Вервако няма гоблен,който да не харесам:clap::clap::clap: