Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
.....................................
И седали да не дам награда на Манка ако все пак, след многото щуротии които мисли успее да си завърши гоблена :?:
Нали целта е да се забавляваме..........
Аз пък се замислям дали в този конкурс ще остане някой ненаграден?! :crazy:
Ами да де. За това предлагам да има и награда на този, който има най-много попадения при уцелване на кой стои зад кодовата дума. А това ще стане известно, чак след нац.среща, когато "картите се сложат на масата". Аз ще измисля наградата.
Но нека гаданията да започнат сега. :yes:
Това,не ми харесва,защото ще се почне спекулация,да се разпитваНо пък като идея става,аз отпадат от гадаенето,там не ми върви
Такааааааа, всичко си върви добре, дамите си шият, иглите пукат по контурите, чакаме етапи , моля......♥♥♥
Светланке, преразгледай условията и виж дали ще ме включиш в този конкурс с моята шарена негърка - толкова си подхожда с тези кривуляци.....!!!!!! Ако не мога да се включа при наградите / поради липса на анонимност при ушиване на гоблена /, моля да ме включите след падане на анонимността и да ми обещаете едно местенце за моята красавица в Асеновград до вашите красотички, че да имам стимул и аз да шия.....
Ти пък Дидкее,ако го ушиеш туй нещо,не награда ами Оскар ти давам:kissyou:Представям си я как се е подпряла на някоя моя крива къщичка,и се пече на слънцето(не че няма тен де),направо идилия,айде даваййй ти си на ход..
Божее,ама и аз кой луд ме караше да ги шия тия кривинделчета,ама да знаете много се забавлявам.