За любителите на Michael Powell - конкурс- етапи и готови

Наградата се пренасочва за първия,който ти покаже етап ушит до средата гоблен Светланке,това сънувах.
Душкова шия аз,ама нещо не ми спори,виж да измисля някоя награда там вече много ми върви.

Наградата трябва да отиде или в "Букурещ" - снимка съм получила в 12.55 на 02.02.2014 или в "Берлин" - получен в 11.27 също на 02.02.2014.Според мен наградата е за "Букурещ", тъй като гоблена е доста по-голям по размер, въпреки по-късния час на представяне на етапа.Честито на печелившия:clap:
И се :confused: дали да не дам награда на Манка ако все пак, след многото щуротии които мисли успее да си завърши гоблена :?:

.....................................
И се :confused: дали да не дам награда на Манка ако все пак, след многото щуротии които мисли успее да си завърши гоблена :?:

От три дни и аз това си мисля, но още не съм и подбрала модел, затова си :zippie:..............

А за другите 2 модела, които обявих - наградата ще е изненада, ако устискам до тогава /иначе съм я измислила/...............

Аз пък се замислям дали в този конкурс ще остане някой ненаграден?! :crazy:

Нали целта е да се забавляваме..........

Ами да де. За това предлагам да има и награда на този, който има най-много попадения при уцелване на кой стои зад кодовата дума. А това ще стане известно, чак след нац.среща, когато "картите се сложат на масата". Аз ще измисля наградата.
Но нека гаданията да започнат сега. :yes:

Наградата е за Букурещ,защото етапа е изпратен последен,записвай си Светланке,че аз не съм по помненето.
Хич не ми мислете награда на мен,щот ще се изложа със сигурност,оставете това на мен,че ми доставя удоволствие да ги правя.

Аз пък се замислям дали в този конкурс ще остане някой ненаграден?! :crazy:

Нияяяя,ще помисляяя по въпроса:D

Последно редактирано:
Ами да де. За това предлагам да има и награда на този, който има най-много попадения при уцелване на кой стои зад кодовата дума. А това ще стане известно, чак след нац.среща, когато "картите се сложат на масата". Аз ще измисля наградата.
Но нека гаданията да започнат сега. :yes:

Това,не ми харесва,защото ще се почне спекулация,да се разпитва:confused:Но пък като идея става,аз отпадат от гадаенето,там не ми върви

Последно редактирано:
Това,не ми харесва,защото ще се почне спекулация,да се разпитва:confused:Но пък като идея става,аз отпадат от гадаенето,там не ми върви

Без разпитване, моля! Трябва да се спазва регламента за анонимност.
Това е като един вид лотария, посочваш си ги по твоята логика и интуиция, и ако имаш късмет - печелиш.

Мариянче, аз теб те уцелих,така ,че имаш си наградка:)) Въпросът е да шиеш, може и последната да си, пак ти я давам.

Такааааааа, всичко си върви добре, дамите си шият, иглите пукат по контурите, чакаме етапи , моля......♥♥♥

Светланке, преразгледай условията и виж дали ще ме включиш в този конкурс с моята шарена негърка - толкова си подхожда с тези кривуляци.....!!!!!! Ако не мога да се включа при наградите / поради липса на анонимност при ушиване на гоблена /, моля да ме включите след падане на анонимността и да ми обещаете едно местенце за моята красавица в Асеновград до вашите красотички, че да имам стимул и аз да шия.....

Такааааааа, всичко си върви добре, дамите си шият, иглите пукат по контурите, чакаме етапи , моля......♥♥♥

Светланке, преразгледай условията и виж дали ще ме включиш в този конкурс с моята шарена негърка - толкова си подхожда с тези кривуляци.....!!!!!! Ако не мога да се включа при наградите / поради липса на анонимност при ушиване на гоблена /, моля да ме включите след падане на анонимността и да ми обещаете едно местенце за моята красавица в Асеновград до вашите красотички, че да имам стимул и аз да шия.....

Ти пък Дидкее,ако го ушиеш туй нещо,не награда ами Оскар ти давам:kissyou:Представям си я как се е подпряла на някоя моя крива къщичка,и се пече на слънцето(не че няма тен де),направо идилия,айде даваййй ти си на ход..

Божее,ама и аз кой луд ме караше да ги шия тия кривинделчета,ама да знаете много се забавлявам.

Ти пък Дидкее,ако го ушиеш туй нещо,не награда ами Оскар ти давам:kissyou:Представям си я как се е подпряла на някоя моя крива къщичка,и се пече на слънцето(не че няма тен де),направо идилия,айде даваййй ти си на ход..

Божее,ама и аз кой луд ме караше да ги шия тия кривинделчета,ама да знаете много се забавлявам.

Манка, моята дъщеря има чинчили. Мъжката се казва Оскар......
Ший, че да се подпрем на твоята къщичка и да я поизправим. Започнала съм красавицата,очаквам къщичката ти .......

Светлана ще грабне метлата, усешам го......Но да знае, че тук първо грабваме лопатите за сняг, после метлите....♥♥♥

И днес един първи етап

Диде, я организирай един конкурс за любителите на Майя , та да имаш стимул да си свършиш гоблена.Може и да има желаещи, а в Асеновград ще има само конкурсни гоблени :D тук нямаш шанс да се включиш

Светле, не искам конкурси, искам да се подпирам на къщурките ви.......
И не ме предизвиквай, че ще взема да го завърша до Асеновград и тогава Манка от къде ще ми намери Оскарче?????
Много са ви красиви къщурките!!!!! Давайте, дами, направо ще ослепеем в Асеновград !!!!

Аз те искам Диде,имам една бая кривичка къщичка,заплюх ти я:kissyou:Шийй,шийй ..

Сега ми хрумна една идея,ще си спретнем само двете конкурс в Асеновград,ти уший това негро,аз моя кривиндел,и накрая и двете ще сме с награди--два ушити гоблена красиви.Пък аз после ще почерпя по една.....в....а.:kissyou:

Последно редактирано:
Назад