За любителите на Michael Powell - конкурс- етапи и готови

Който свърши първи,да знае че ще ми помага:) аааа аз още не съм почнала вие на финала,давате ми адресите си и ви пращам да ми помагате,все едно робин ще шием(шегувам сеее)

Божее,аз не съм започнала още..а някои почти са приключили..:)

Последно редактирано:
Ей, две Тоскани на финалната права!
Голяма страст била тази Италия!

Успех на всички момичета!
Невероятна изложба ще си направим!

Michael Powell ми е отколешна страст. До сега имам три ушити гобленчета, конкурсният ще ми е четвъртият, но съвсем не и последният!

От сега ми се ръкопляска - чудни модели! :clap: :cool:
Поздравления на участниците и организаторите :)

Успех момичета!Манка да си знае ,че от мен ще има награда , за да си завърши гоблена.Не се шегувам.:))

Охооо,като гледам и февруари няма да е минал и тук всички ще са готови!Как ще изтраете да не се похвалите толкова дълго време,не знам!

Успех момичета!Манка да си знае ,че от мен ще има награда , за да си завърши гоблена.Не се шегувам.:))

ееееееее само за Манка ли ще има награда поне една песен поздрав няма ли да има и за останалите :):kissyou:

ееееееее само за Манка ли ще има награда поне една песен поздрав няма ли да има и за останалите :):kissyou:

Без таквиз,от Душкова ще е за мен поздрава ааа,да не станем на кълбо Абиии:kissyou:

А сега сериозно--
Благодаря за подкрепата Душкова,ама с тия темпове на моето хаотично шиене,стискайте палци да завърша поне в този конкурс,че срама ще е голям.

Но пък купона ще е супер на националната налиииии:party:

Аз не участвам в този конкурс, но пък съм за купона....♥♥♥
Много весели и цветни гоблени, внасят настроение при зимни условия......Успех на всички!!!!

Аби ,няма проблем за песен.За всички ще има.Манка да не се втилясва (мотка) ,ами да шие.Аз също харесвам кривулиците,но не се реших да участвам, че" дините" ми са много .Успех и ще ви се радвам.Подкрепям ви искрено!

Мммм голямо тракане на тия игли,по-лека де,чак в Б-с ви чувам:kissyou:

Искате ли още една наградкаа,малка нооооо от сърце.Ей тва книгоразделителче,пак комплектовано от мен
разбира се,ще получи този,който сега е почнал своя гоблен,и в рамките на 24ч. прати етап от него на организаторката:idea: тя да го покаже,успехххххх.

Преглед на прикачен файл 173247

Ама виж я как се мота за да не шие Манка наградки това-онова ....да шие не да се втелясва хванала се е на хорото етапи да показва

Ей, че купон се заформи тука.:clap: Този път няма да шия с вас , ами само ще се забавлявам. :D Успех на всички .:thumbup:

И днес етапче... Не спят момичета - бродират с всичка сила

Браво на момичетата,добре че не спят като мен.
Не разбрах само има ли участник,няма ли,за тая наградкааа Светлееее помагай де,
иначе я пращам на Абигел,дето ме пришпорва с тия етапи:kissyou:
Или пък ми хрумна нещо друго,ама утре сутрин ще го споделя:idea:

Назад