етапи на zhak

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Прекрасен букет ;) много ми харесва как се получи, цветовете не могат да бъдат други тези са идеални ;) интересно ми е да видя и каква рамка ще им избереш ;)

Боже-е-е-е, каква красота:clap:, не разбрах какъв бил оригинала, ама твоето е перфектно. Обожавам оранж и жълто, любимите ми цветове, добре, че си го пригодила към твоя вкус. И на мен ми навява носталгия по онова време, когато в градинките по дворовете предпочитаните цветя бяха латинките...

Невероятни са тези латинки. Това са любимите ми цветя наред с фрезиите и ирисите.
Ще ти бъда благодарна, ако споделиш схемата и твоя ключ!

Невероятни са тези латинки. Това са любимите ми цветя наред с фрезиите и ирисите.
Ще ти бъда благодарна, ако споделиш схемата и твоя ключ!
съжалявам но не мога да направя ключ, защото една трета от конците които използвах са без номера -от тези в пакетите на МС дори не знам и каква марка са , въобще когато сама си правя комплектовката , не гледам нито марката нито дали има номер интересува ме само цвета да си пасне ,в къщи разполагам с 13 различни марки конци и си правя разни комбинации
никога не шия само от една марка и най малко ползвам ДМС :confused:

Ами освен да ми дадеш мостра на конците, ако си ги отбелязаляа, разбира се.Пък от там нататък и аз ще изпровизирам.

преди няколко дни бях приятно изненадана , още по пижама се звъни настойчиво излизам -пощаджийката-подпиши имаш пакетче -отварям и гоблен лука 3004 теменужките ,който отдавна търся от скъпа за мен приятелка
пейката ще почака , не мога да не го ушия такъв хубав подарък от още по-прекрасен човек
ето го началото
и да се надявам съвсем скоро да се получи това
приятен и слънчев ден на всички и дай боже да изпитате моята радост :kissyou:

Последно редактирано:
еййй изпуснала съм те тука за 2-3 дена и ти с ново начинание :) много хубави теменужки и съм сигурна, че много ще си отиват до латинките :) като гледам след още 2-3 дена и ще си готова :idea:

Много са красиви. А за скоростта просто нямам думи. Аз докато ги забележа и ти вече си на финала.:clap::clap::clap:

Е, фурия, докато разбера ,че си ги почнала и край-готови.:) Аз нали съм си вид теменужка, много са хубави,харесвам си ги.!Ще се радвам ,ако ми пуснеш схемичка.:)

Е, фурия, докато разбера ,че си ги почнала и край-готови.:) Аз нали съм си вид теменужка, много са хубави,харесвам си ги.!Ще се радвам ,ако ми пуснеш схемичка.:)
съжалявам ама няма как да го направя , нито имам скенер нито каталози за да правя ключ, а и не мисля че е възможно да се направи стопроцентов при положение ,че окомплектовката е с конци мадейра
комплекта никак не е скъп и ако наистина ти харесва и мислиш да го шиеш най-добре е да си го купиш :flowerlove:

след двумесечно затишие да позабършем паяжините
:D , ако чакате нов етап от пейката ще се наложи още доста да почакате , защото първо ще си ушия едни божури на лука , които ми достави Оля -39 цвята , аида 18 -кръсче
вазичката е почти готова почвам божурите :idea:

Назад