етапи на zhak

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
цветята и на мен ми харесват как станаха , опитах да направя по-добра снимка
но явно ще трябва да си направя осмо мартенски подарък нов фотоапарат :D

ще направя едно прекъсване , че откак видях едни латинки все са ми с очите-напомням ми за детството за двора на баба изпълнен с тях и не мога да им устоя :D
гоблена е на любимата ми фирма лука , но за съжаление не е оригинал -докато чакам да ми го доставят аз ще съм забравила кога съм го шила :D , схемата ми даде една рускиня но без ключ само скан на конците които при това са и мадейра , ще видим дали помня как изглеждаха латинките и какво ще се получи от моят подбор :confused:
ето го началото -оригиналът е за аида 18 но аз го започнах на аида 16 цвят екрю
трябва да се получи това :greeneye:

И двата стават чудесни,а цветовете греяттт, напомнят ми че идва пролетта. Новият не съм го виждала, но ще следя етапа с нетърпение, сигурна съм че бързо ще го избоцкаш.

И двата стават чудесни,а цветовете греяттт, напомнят ми че идва пролетта. Новият не съм го виждала, но ще следя етапа с нетърпение, сигурна съм че бързо ще го избоцкаш.
той е от новите модели на лука и още не е много разпространен , гоблена е малък и сравнен с предният е като за начинаещ, така че ще стане бързо, повече време ще ми отнеме да наглася цветовете от шиенето :D

и на мен напоследък все така ми се получава, много време ми отнема избора и нагласата на цветовете, отколкото бродирането ;) сигурна съм че скоро ще го видим в другата тема с готовите творби ;)

две латинки вече са готови , сигурно няма да са като оригиналът но мисля че до тук добре се получи-поне на мен ми харесва ,остава да наглася зелените те малко ме притесняват но ще видим :idea:
п.п снимката разбира се не е от най-добрите но толкова мога :D

Браво, справила си се отлично с цветовете, сигурна съм, че и със зелените ще уцелиш в десятката. Много добре се получава до тук и като гледам бързо ще го видим готово ;)

Голяма си фурия............
Много красиво се получава, сигурна съм в крайния резултат.............

По-сполучливи цветове си избрала,отколкото на оригинала!Като истински са- стоплят ти душата!:clap:

Като истински са!Преди години отглеждах латинки в едно сандъче на балкона,сега си спомних за тях с умиление...

това ще са цветовете , остава да го добърша друг етап няма да показвам вече ще е при готовите :D

И на мен повече ми харесва твоят подбор. На оригинала цветовете са малко тъмни и твоят избор на панама повече ми харесва.

много ви благодаря момичета за подкрепата :kissyou:
и аз си харесвам как стана доволна съм ,че успях да ги наглася макар и от различни марки
наистина на тази панама добре се получи

На предстоящата среща непременно да го донесеш. Искам да го видя на живо. Тези цветя не ме впечатляват, но на твоя гоблен изглеждат много красиви.

вече са готови латинките , тъй като и без това съм лош фотограф ето една нощна снимки -изпрани огладени ще мислим как да ги пременим тогава ще опитам да направя по-добра снимка :confused:

Назад