Заявки за месец- ЯНУАРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата murr
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте търся си един гоблен "Мария" на Гобленсет. Имам внучка, която тази година ще бъде в първи клас и искам да я зарадвам за първия учебен ден! Ще Ви бъда благодарна ако ми помогнете да си намеря схемата за него. Ако може в графика.
Преглед на прикачен файл 172696
e mail: eli_m58@abv.bg

търся

Много моля, някой да ми помогне да намеря черно-бяла схема на пролетния сезон на "Доме" !
svetlinka_varna@abv.bg
PS Не мога да чета в РМ

Е, няма по-експресни услуги от тези в нашия форум, М-Н-О-Г-О СТЕ ДОБРИ, БЛАГОДАРСКО на отзовалите се!

Последно редактирано:
Понеже открих схемата на тази красива мелбичка на Майкъл Пауъл и разбрах, че с нея върви колекция, сега търся другарчетата и, за да си ги направя в комплект. Ако някой разполага със схемичките на останалите три от серията, моля да ми ги прати.
Освен първата колекция искам да разбера дали и това малко сладкишче си има другарчета и да събера и тях.
Предварително благодаря на отзовалите се! :gipsy:

Момичета търся този гоблен , не знам на коя фирма е но ми харесва много. Благодаря предварително на отзовалите се :kissyou:

Здравейте, търся си ето тези пейзажи но във формат готов за работа ,не им разбирам много :( Благодаря Ви предварително! email: rosita_pz@abv.bg

Преглед на прикачен файл 172719Преглед на прикачен файл 172720Преглед на прикачен файл 172721

Третият е тук: http://webfile.ru/file/d9ac501644c17f33678ab0c377feaa74

Статус
Not open for further replies.
Назад