Заявки за месец- ЯНУАРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата murr
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
:idea:
Здравейте, търся си ето тези пейзажи но във формат готов за работа ,не им разбирам много :( Благодаря Ви предварително! email: rosita_pz@abv.bg

Преглед на прикачен файл 172719Преглед на прикачен файл 172720Преглед на прикачен файл 172721
Имам първия и втория в ПМ.

Здравейте, търся си ето тези пейзажи но във формат готов за работа ,не им разбирам много :( Благодаря Ви предварително! email: rosita_pz@abv.bg

Преглед на прикачен файл 172719Преглед на прикачен файл 172720Преглед на прикачен файл 172721

Ще може ли и за мен първия
Предварително благодаря
niki75dani@abv.bg

Здравейте!Аз съм нов посетител във форума.Преди време уших "Поле с макове" от "Галерия Бродерия"Търся схемата на гоблен "Поле в маргарити"той е подобен .Благодаря ВИ!
e-mail todorova1612@abv.bg

Здравейте всички,
Търся си поредицата на гоблените Златните Момичета, много ще се радвам ако някой ми изпрати схемите - те са общо 12.
Аз мога да сложа една снимка от серията.
Моля ви помогнете да намеря схемите и ключа към тях.

Преглед на прикачен файл 172725
Моят имеил slavi101@shaw.ca

Благодаря предварително.

Хиляди благодарности на Иванка Нашкова, която окликна на молбата ми!

Последно редактирано:
Здравейте всички,
Търся си поредицата на гоблените Златните Момичета, много ще се радвам ако някой ми изпрати схемите - те са общо 12.
Аз мога да сложа една снимка от серията.
Моля ви помогнете да намеря схемите и ключа към тях.

Преглед на прикачен файл 172725
Моят имеил slavi101@shaw.ca

Благодаря предварително.
Изпратих в ПМ 15 схеми!

Момичета,спешно търся рибите по фън шуй,но нямам картинка.:confused:Благодаря предварително!:kissyou:

:confused: Здравейте ,момичета!Търся схемата и ключа на гоблена "Малкото лято" за една приятелка.Ако някой го има нека да го сподели на mpacheva@abv.bg.Благодаря предварително!

Статус
Not open for further replies.
Назад