Заявки за месец- ЯНУАРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата murr
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
здравейте на всички.Нещо съм забравила как се прикачват фаилчета затова ще си направя заявката с думи.Търся схемата на гоблена,,пластика,,.Голо женско тяло -малко жокер.Пощата ми е deizi_hrisi@abv.bg.Благодаря!!!

Търся за съседка този пейзаж , срещала съм го но сега като ми трябва не го намирам. Благодаря предварително.
Zdraveite mnogo mi haresva i na men tozi goblen,shte sam vi blagodarna ako mi pratite shemata kato vi q prati nqkoi na e-mail:ljoni_kali@abv.bg Predvaritelno blagodarq :)
Май не го написах както трябва,та мисълта ми беше,че и на мен ми харесва много гоблена и ако някой го прати и на мен,ще съм много благодарна :)

Последно редактирано:
Здравейте! Нова съм във форума и се надявам да ми помогнете с това което търся! :idea: Едната схема която издирвам е на гоблена "Свят за двама" Преглед на прикачен файл 172259 , а другата на една индийска, чието официално име не ми е познато Преглед на прикачен файл 172260Много ще съм благодарна ако ми помогнете! :idea:

Здравейте.Честита нова година.Искам да попитам дали ще се намери схема и ключ на гоблена златна есен на риолис .Благодаря предварително nasi_db@abv.bg

НАМЕРЕН БЛАГОДАРЯ:clap:

Последно редактирано:
Добър вечер момичета и момчета.Искам да ви помоля за азбука и цифри за това гобленче, трябва ми спешно.Много благодаря предварително на всички.

Поща: aska_muci@mail.bg

гоблени с цветя

Здравейте търся за приятелка ето тези схемички ако някой ги има моля да ми ги изпрати.Благодаря ви предварително.

Статус
Not open for further replies.
Назад