Заявки за месец- ЯНУАРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата murr
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
здравейте мили съфорумки . С ваша помощ започнах да шия goblenset 773 .Само че нещо ключа към него не ми вдъхва доверие.Молбата ми е ако ако някой го е шил да ми изпрати ключа

Здравейте и от мен.
Търся схемата на този гоблен:
Преглед на прикачен файл 172184
Ако имате и други схеми на гоблени с минзухари (не намерих из форума), моля пратете.
Благодаря!
dess_dim@yahoo.com
Мисля,че това е малка щампа и аз я имам неушита някъде.Ако много държите- пишете на лични - ще ви
я изпратя!

Ван Гог "Нощно кафене"

Здравейте!
Правя колекция по картини на Ван Гог. Завърших "Звездна нощ", на финала съм на "Слънчогледите" и търся следващия си проект. Харесала съм "Нощно кафене", но точно варианта на руската студия "Коша". Ще се радвам, ако някой го има в архива си. В osinka.ru намерих 3-4 други варианта, но не ми харесват. Търся точно този вариант: http://www.krestikov.net/shema/00226/ - 190 на 240 кръстчета и 37 цвята.
Преглед на прикачен файл 172225

e-mail: sanyabo@abv.bg

Здравейте, търся схема и ключ на Тайната вечеря (Вилеров вариант). Надявам се някой да може да ми помогне. Предварително благодаря!
addissta@gmail.com

Преглед на прикачен файл 172228

Намерен във вариант на Милена стил от "Заявки за м.Декември! Благодаря tdm13! :)
Ако случайно някой има Вилеровия...,ще съм много благодарна!

Последно редактирано:
Здравейте!
Правя колекция по картини на Ван Гог. Завърших "Звездна нощ", на финала съм на "Слънчогледите" и търся следващия си проект. Харесала съм "Нощно кафене", но точно варианта на руската студия "Коша". Ще се радвам, ако някой го има в архива си. В osinka.ru намерих 3-4 други варианта, но не ми харесват. Търся точно този вариант: http://www.krestikov.net/shema/00226/ - 190 на 240 кръстчета и 37 цвята.
Преглед на прикачен файл 172225

e-mail: sanyabo@abv.bg
Пратих ви една схема дано ви свърши работа

Здравейте ръкоделници, за много години!
Да се включа и аз в търсенето - търся това, за да го шия за подарък :
Преглед на прикачен файл 172183
Използвах програма, която имам, но не ми хареса схемата, която се получи.
Благодаря предварително!
...
Благодаря на rbarymova, но ми се струва, че схемата не е пълна :(

Вижте си добре мейла, изпратила съм всички страници от схемата, заедно с ключа

Търся за съседка този пейзаж , срещала съм го но сега като ми трябва не го намирам. Благодаря предварително.

Честита Нова Година на всички!
Искам да помоля за тези....наскоро ги видях и искам да ги ушия за подарък.Прикачвам 3 картинки,но мисля че има и четвърта и образуват серия от сезони/според мен/.
Предварително благодаря на отзовалите се .....

НАМЕРЕНИ Много Благодаря Маша

Последно редактирано:
Здравейте!Честита нова година на всички!Желая ви много здраве,щастие и късмет!
Търся схема на гоблена от аватара ми.В момента не мога да намеря по-голяма снимка в компютъра,за което се извинявам.Той е част от серия от три гоблена-този,роза и лилиум.Аз съм ушила розата,имам схема на лилиума,само на този не намирам.Те са на фирма coricamo.Другите схеми съм намерила от списание Hafty polskie.Дано тази инфирмация ви ориентира.Благодаря предварително.

Статус
Not open for further replies.
Назад