Получени подаръци от играта Коледа и и извън нея....

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Тони,подаръка ти е чудесен,но съм изумена от портрета на котето,такава прилика......:shock:

Истински се радвам, че ти харесва Тони. С гоблена май съм уцелила в десятката...:loveglasses:

Прекрасен е!!! И уцели не в десятката, а в двайсетката Пепи! Имам 3 котки, двете са близначки като това на снимката, но само любопитката успях да хвана до гобленчето. Весели празници за теб и цялото ти семейство! :kissyou::kissyou:

Тони,да ти е честит подаръкът!
Пепка,както винаги е изработила нещо прекрасно:clap:.Гобленът е супер ,а и много труден за изпълнение.Явно е взела твоето коте за модел:confused:,а и каква рамка само е избрала...За допълненията-винаги избира всичко да е в пълен контраст.Поздравления за майсторицата:clap:

Момичета, да се наредя и аз в редиците на Коледните подаръци. Вчера получих това малко подаръче от нашата мила Иренка ,която винаги е откликвала на нашите молби. То може да е мъничко но внесе радост в душата ми. Благодаря ти Иренче от сърце.
:kissyou:

Тази Коледа ще е наистина незабравима за мен.Днес получих един великолепен подарък от bole/Марияна Велева/ специално избродирано за мен гобленче, свещичка ,картичка с Коледно пожелание и разни други вкусотийки .Благодаря ти Марияна за мен ти си един достоен човек за уважение и че си ми приятелка макар и виртуално. :kissyou:

zdr

Сами радвам се много ,че съм те зарадвала!:idea: Гобленчето е заредено с много положителна енергия от мен:kissyou: за теб Сами и цялото Ви семейство !!!Много,много здраве и късмет пре Новата 2014 год. Весели празници на всички !!:flowerlove:

Днес получих подарък от fani77, благодаря много!

Весели празници на всички.

Последно редактирано:
Да се похваля и аз че едно мило другарче pepina_p се е сетило за мен,и е решило да ме зарадва с прекрасен подарък,утре ще го снимам и с най-голямо удоволствие ще ви го покажа.
Пожелавам на всички весели празници и каквото си пожелаете да ви се сбъдне,на Коледа стават чудеса
Преглед на прикачен файл 171860

Преглед на прикачен файл 171943

Последно редактирано:
Дойде време и аз да се запиша в темата с прекрасната изненада от Светльона!!!Много красиво пано и авторска картичка-златни ръце има тази жена бе....Светле много ти благодаря и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

И аз си имам подарък..обаче снимките ми станаха неясни и утре на коледното парти ще го взема да се похваля на момичетата и да ми го снимат.

Цвети си го е получила,остават две момичета -boneli и fani 77.пак се зачудих защо се записват хора,които отбиват номера или въобще не пращат.точно предпразнично ли трябва да има разочаровани и огорчени.

Имам страхотен подарък от di_di_b- приятелка и съгражданка! Много ми харесва всичко и горещо и благодаря! Имам страхотен коледен гоблен, картичка, гоблен за бродиране, чиния- декупаж, бонбони и красива коледна играчка! Благодаря мило другарче!:kissyou:

Хайде да се похваля с подаръците, които получих на нашето Коледно парти.Първо рога на изобилието, който се "изсипа" пред мен от торбичката на Валя, която ми се падна от лотарията

а това са и другите за всички на партито - от Цветито, Славка, Пепито,Красито и Валя.

Благодаря ви,момичета :kissyou: и пожелавам на вас и всички останали весели празници, много здраве и сбъдване на всички мечти.Желая ви и много свободно време, което да посветите на любимото си хоби и да сътворите много красоти за радост на вас и вашите приятели

Това е подаръка на Цвети от нейното другарче neznainata
--
Преглед на прикачен файл 171953 Преглед на прикачен файл 171955

Завидях и,къде благородно,къде не ххахаПреглед на прикачен файл 171954,особено за комплекта със мъниста,страхотен е ,да си го ушиеш с най-голямо удоволствие ти пожелавам,ти заслужаваш тези подаръци и то много:kissyou:

boneli има още един ден,споко само дано утре да си си в къщи,за да може да си получиш подаръка.

Последно редактирано:
Цвети си го е получила,остават две момичета -boneli и fani 77.пак се зачудих защо се записват хора,които отбиват номера или въобще не пращат.точно предпразнично ли трябва да има разочаровани и огорчени.

Ти пък как успя да се зачудиш,или пък да мислиш,след като не помниш дълго:confused:
Не се напрягай толковаПреглед на прикачен файл 171956,ние ще си оправим играта,весели празници.........

Дааа,това е моя чудесен коледен подарък от Криси/neznainata/.Този гоблен Taня/murr/,беше шила за другарче в коледната игра и много ми хареса ,но понеже се шие на черна панама се въздържах да го започна...ноо и аз си имам вече тази красота и страшно много и се радвам..Имам си картичка с пожелания,любими мои сладки изкушения,престилчица и коледна играчка ,които Криси е изработила за мен...много ми харесват тези дребосъци но са много пипкави за правене -поне за мен и само се радвам на момичетата ,които ги създават.А гоблена с мъниста ,който е избрала е едно ново предизвикателство за мен.Имам един ушит подобен гоблен на морска тематика и този ще му е другарче,само не знам как ще се справя с мънистата -не съм шила с мъниста до сега ..за мен е висше-майсторство.Благодаря ти от сърце, Криси за всичко, което си изработила и избрала за мен!Много здраве и късмет през новата година! Весели празници на всички!:kissyou:

Последно редактирано:
Назад