Получени подаръци от играта Коледа и и извън нея....

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Чудесен старт на играта, с удоволствие гледам кой какво е получил! Елегантни бродерии, браво за старанието! Искам и аз да се похваля с получените подаръци на нашата среща - Да БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ на Диди, Роси, Лили, Динко и Боби, цяла вечер си ги гледам и им се радвам!

Последно редактирано:
Днес на коледното парти на софийските кокошки имаше много, много подаръци. И аз искам да покажа моя от Младенка. Прекрасен, огромен подарък. Много хубаво ми стана :)

И за всики кокошки от Динко имаше панамка и конци, сега само остава да действаме:

А за всички на парттито имаше по едно ангелче от Лили:

И аз да се похваля с моите подаръци , благодаря на моето другарче Бисквитка /Малвинка/ за най вкусният подарък и на изненадките от Младенка , Динко , Танчето /Кроти/ , Катето / Ducky/

Не мога да изредя всичко в един пост ((((((

Продължавам с моите подаръци от срещата днес ))))
Ирка 88 , Лили , която уважи всички и Оля , която ме изненада с Бългаски пощи

Благодаря на всички за прекрасните мигове на днешната среща :kissyou:

Великолепните подаръци сътворени от златни ръце специално за мен! Таня,

Роси,

Боби,

Лили

Благодаря ви от цялото си сърце момичета! Прекрасни сте и прекрасни подаръци си имам от вас!
И Динко,

имам си панамка за щраусово яйце! Малко трудничко, но ще го снеса!

И аз днес получих подаръци от другарчето си Камелия от София. Благодаря и много! Имам си гобленче и картичка, шал, крем и коледна играчка:

Последно редактирано:
Соня, радвам се че пакетът е стигнал невредим до град Сливен. Надявам се да съм донесла празнично настроение :) в дома ти. Шалчето не е прано. Може да го накснеш е малко омекотител или препарат за вълна, за да бухне :) Още веднъж Весели празници! :party:

Соня, радвам се че пакетът е стигнал невредим до град Сливен. Надявам се да съм донесла празнично настроение :) в дома ти. Шалчето не е прано. Може да го накснеш е малко омекотител или препарат за вълна, за да бухне :) Още веднъж Весели празници! :party:
Благодаря още веднъж! Шалчето твоя изработка ли е? Весели празници на теб и на цялото ти семейство!

Да, аз съм го плела шала. Това ми е любимата прежда :loveglasses: От мин. година до сега съм оплела 7 или 8 шала от нея все за подаръци :)/ един съм си оставила за мен ;) . Показала съм ги в темата с ушитите от мен неща във Вашите творби.

Днес и аз си получих подаръка от Коледната игра.:loveglasses:
Първо пристигна известие от БГ пощи, а там ме чакаше красиво опакован пакет.

Вътре гобленче рамкирано, мини комплектче Коледно, парче панама и интересно празнично опакован шоколад. И още нещо на ДМЦ- прозрачно / предполагам е за чилета нещо..../. Забравих и свещта, но то се вижда от снимката.
Подаръкъкт ми е от boneli. Благодаря!!! И Весели празници на всички!!!
P. s. Коледната звезда на фона на която е сниман подаръка си е моя.....:idea:

Да, аз съм го плела шала. Това ми е любимата прежда :loveglasses: От мин. година до сега съм оплела 7 или 8 шала от нея все за подаръци :)/ един съм си оставила за мен ;) . Показала съм ги в темата с ушитите от мен неща във Вашите творби.
Благодаря! Ще го нося с голямо удоволствие!

И аз имам подарък за Коледа.Ето, насладете се и вие на прекрасния подарък,който получих от Соня /wylchin/
Имам си зимно гобленче с птиченца и комплектовка с птички, за да станат комплект,комплекте за картичка с Дядо Коледа,разлагаща се панама, която ще влезе скоро в употреба, ножичка, заготовки за картички,магнитче за игли да не ги губя и картичка с мили пожелания. И не на последно място сладките изкушения.Благодаря ти Соня, от сърце за радостта,която ми достави:kissyou:

Последно редактирано:
И аз имам подарък от Светла Петрова,СТРАХОТЕН ПОДАРЪК
Невероятен гоблен,красива коледна покривка,фигурки от стипопор, картичка, картончета за картички и кутия шоколадови бонбони за цялото семейство.
Благодаря ти Светле за всичко!

много са красиви нали?

Радвам се, че всичко е пристигнало невредимо.Надявам се да ти харесва малко не традиционният ми избор.
Весели празници на всички

Да се похваля и аз с красивия коледен подарък от Роси / rositsa/ от Лили и от Динко
Благодаря за приятната изненада!

:clap: Чудесни подаръци момичета!!!
А аз започвам да се притеснявам, моето другарче трябваше вече да си е получило подаръка.
Сега проверих, пратката е получена още на 11, а защо не се обажда.

Последно редактирано:
И тази година ще се радвам на подаръците ви от страни. Много красиви неща сте показали, момичета.

Назад