Получени подаръци от играта Коледа и и извън нея....

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Да се похваля и аз с моите коледни подаръци извън играта от Коледното ни парти в Бургас. Благодаря ви много, мили момичета, за страхотните подаръци и на теб, Пепи, специално за чудесния подарък, който получих от теб!

Радвам се, че успя да пристигне подаръка навреме вчера - 1 ден преди Коледа! Щастлива съм, че съм успяла да те зарадвам в навечерието на Коледа. Последното е панама за покривки или карета специално. Весели празници на теб и семейството! :kissyou:

:)Искам и аз да се похваля с получените подаръци извън играта от нашата Коледна среща . Да БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ на Дарито и Петя за подаръците много им се радвам!Прекрасни сте и прекрасни подаръци си имам от всички вас!Благодаря! Ще ги нося и ползвам с голямо удоволствие!
:)Кутийка сърчице и бродирано сърчице - подаръка ми изненада от Желка Иванова !
:)За всички имаше Стенен календар и по две джобни от Павлина Иванова и Миле,
:) сувенирче със свещичка от Миленка Стамова, Снежинка от Венета Казакова, Парче торта с игличка и късметче. Домашно приготвена баница с по два късмета от Златка Танева .
Пожелавам на всички весели празници и каквото си пожелаете да ви се сбъдне, нали на Коледа стават чудеса!!!

Последно редактирано:
Да покажа и другите си подаръци :
:)Кутийка сърчице и бродирано сърчице - подаръка ми изненада от Желка Иванова !
:)За всички имаше Стенен календар и по две джобни от Павлина Иванова и Миле,
:)сувенирче със свещичка от Миленка Стамова, Снежинка от Венета Казакова, Парче торта с игличка и късметче. Домашно приготвена баница с по два късмета от Златка Танева .
Пожелавам на всички весели празници и каквото си пожелаете да ви се сбъдне, нали на Коледа стават чудеса!!!

Честити подаръци, момичета! Всички са много красиви и носят много приятни емоции.:clap: Аз също имам покана за подарък извън играта. Незнам от кого е, нито пък кога ще си го получа, тъй като кварталната поща не работи. :?:Мила приятелко, която и да си, много ти благодаря и ти желая весели празници! :kissyou:А аз щом получа подаръка, ще се похваля.
Весели празници на всички!

А сега да Ви покажа още една изненада, получих си подаръче една чудесна картичка и една чудесна камбанка извън играта .За мен беше истинска изненада.Благодаря ти Ния, много ме зарадва! Пожелавам ти весело, празнично настроение, чудесни празници, нека Новата 2014 година ти донесе много здраве , щастие и късмет , всичко онова , за което си мечтала и всичко онова, което ти си пожелала!!!
Прегръщам те и те целувам!!! :) :) :) Преглед на прикачен файл 171986Преглед на прикачен файл 171987

Колко е хубаво, че всичко приключи добре тази година. Аз вече се оглеждам за осмомартенски модел.

Момичета, нямам думи да опиша с какво щастие ме дариха нашите мили съфорумки от Бургас на коледното им парти!

Огромно благодаря за топлото посрещане, за прекрасната приятелска атмосфера, в която ме потопихте, за положителните емоции, с които ме заредихте, както и за невероятните подаръци, които получих!

Съвсем основателно хората говорят, че бургазлий имат големи сърца!

А това е подаръкът ми от Кичка(keissi)
Киче, много, много много исках да си имам и аз такава кутия и много, много, много и се радвам.

А към нея има и още съкровища - нежна комплектовка на Royal Paris и прекрсано ангелче!

Оригиналният Дядо Коледа е от нашата скъпа Светла Петрова!

А чудната камбанка е специален подарък от Manka! Много се радвам, че с нея най-накрая успяхме да се запознаем лично и да открием общи интереси (освен гобленарството).

Честита Коледа и Щастлива Нова Година на всички!

Последно редактирано:
Ето как ме зарадва fani77. Коледна картичка с мили пожелания, светеща LED-играчка за елха и късметлийско гобленче. Ще бързам да го ушия, че още на Нова година да е на стената , дано да ни е талисман за късмет. Благодаря ти Фани и желая на теб и семейството ти само хубави неща да се случват. Много успехи през Новата година!:kissyou:
Преглед на прикачен файл 172026

Искам да се похваля и аз с един прекрасен подарък-изненада от sLaV. Благодаря ти много за чудесната изненада.Весело посрещане на Новата година и само хубави неща да се случват на теб и на семейството ти!:kissyou:

Много се радвам на хората,които умеят да ценят жестовете и труда на другите,и не сдържат положителните си емоции!Всеки иска да чуе мила дума и добри отзиви за подаръците,които е изработил и изпратил с любов и уважение!Весело посрещане на Нова година!!!

Искам да се похваля и аз с един прекрасен подарък-изненада от sLaV. Благодаря ти много за чудесната изненада.Весело посрещане на Новата година и само хубави неща да се случват на теб и на семейството ти!:kissyou:

Благодаря ти за милите думи! Радвам се, че успях да те изненадам! Весело посрещане на Новата година!

Всички си получиха подаръците. Дано и всички са доволни като мен! Желая на всички весело посрещане на Новата Година! Много здраве и щастливи мигове през Новата 2014 г.:kissyou::thumbup:

Всички си получиха подаръците. Дано и всички са доволни като мен! Желая на всички весело посрещане на Новата Година! Много здраве и щастливи мигове през Новата 2014 г.:kissyou::thumbup:
Здраве и късмет на всички,ще се видим в следващата игра :kissyou:

Назад