и моите произведения

Сбърках снимката на ушития от мен с този на модела...Чак се изненадах колко добра снимка съм направила, ама тя не била моята...::uhhhh:
Ето моето произведение!

"Десислава" е невероятна! Откъде закупихте комплекта, или ако е от схема от нета как да я открия?

Честито за новите попълнения. "Българка" наистина става комплект с "Десислава", ама ти нали я подари на щерката, и тази ли за нея е предвидена? Щастливка! Сега е ред и за себе си нещичко да започнеш, че с тези подаръци за нас ред няма...:)

Великолепна колекция , перфектни и страхотен стил с комбинирането на рамките - гоблените греят . Възхитен съм !

"Десислава" я уших по схема, която намерих след много търсене в интернет - не си купувам готови комплекти по финасови причини. Последно ших готов комплект "Конете от фермата" на "Солария". Ще Ви изпратя схемата от компютъра в офиса след понеделник.

Благодаря за похвалите. Намалих темпото на шиене, защото през миналата година се роди моят внук Николай и естествено предпочитам да се занимавам с него. В негова чест уших и "Свети Николай Чудотворец" на "Солария", който му подарих за Светото кръщене. Ще покажа и снимка на бебе Ники и иконата.
Изпратих и абитуриентка малката си дъщеря преди три дни.
Вчера започнах да шия "Лазарка" на "Гоблени Стефи". Надявам се да се получи добре.

Назад