и моите произведения

Май остана още един, но продължавам да шия.
Уших гобленче и за сватбата на дъщеря ми, но ще го покажа след събитието, за да не издам изненадата.

Благодаря на всички вас, които откликвахте на молбите ми за схеми на гоблени, за да имам тази безценна за мен колекция!

:clap::clap::clap:Прекрасни гоблени,поздравления.Много ми харесаха последните три-Десислава , Дамата с лилавите цветя и Децата на плажа.На каква панама шихте Дамата .

:clap::clap::clap:Прекрасни гоблени,поздравления.Много ми харесаха последните три-Десислава , Дамата с лилавите цветя и Децата на плажа.На каква панама шихте Дамата .

Дамата я ших на DMC в цвят екрю, но не помня номера. Това е първото ми шиене на такава панама и я купих след консултация с продавачката в магазина, но съм доволна от резултата. Остава и да се хареса, като го подаря.

Моите поздравления,:clap: прекрасна колекция и пожеланието ми е да расте още и още!!!:clap::kissyou:

Използвам момента да покажа гобленчeто, което уших за сватбата на дъщеря ми, защото в събота е сватбата и след малко ще го опаковам.
Да им пожелая много щастие и разбирателство!

Последно редактирано:
:clap:Поздравления!"Етъра"е станал страхотен.
Всичките ти гоблени са много красиви и майсторски.

Поздравления за чудесната ти колекция! Всичко е прекрасно и майсторски изпипано.:clap::clap::clap:

Не съм показвала цяла година над какво работя. Уших "Българка" на "Солария", подхожда много на "Десислава", която уших по-рано.

Назад