Заявки за месец- ОКТОМВРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте, момичета. Нова съм във форума и имам нужда от помощ. Започнах да шия гоблена " Страст ", но схемата ми нещо не е наред. Моля ако някой я има да ми я прати. Благодаря предварително!!!
dimitrar4o_05@abv.bg

Серия цветя

Здравейте момичета и момчета! Търся тази красива серия, ако на няко му се намира моля да я сподели! Благодаря предварително.

Здравейте, момичета. Нова съм във форума и имам нужда от помощ. Започнах да шия гоблена " Страст ", но схемата ми нещо не е наред. Моля ако някой я има да ми я прати. Благодаря предварително!!!
dimitrar4o_05@abv.bg

Изпратих графика и РМ.:idea:

Здравейте! Моля, и за мен схемата на покривката от # 203. Обожавам синият цвят и това предложение за Коледна украса намирам за много стилно.
Благодаря предварително!

Здравейте,
и аз бих помолила за покривката.Имам и още една молба-в раздела книгоразделители не открих нови схеми, които мога да изтегля.Ако имате в архивите си книгораздерители ще ви бъда благодарна ,ако ми ги изпратите на:
neli95@abv.bg

Здравейте! Моля, и за мен схемата на покривката от # 203. Обожавам синият цвят и това предложение за Коледна украса намирам за много стилно.
Благодаря предварително!

ПОЩА:idea:

Моля за схемата на тези макове. Предварително се извинявам за това, че показвам чужда снимка :)

http://radikal-foto.ru/fp/09caad0f3ca3423aa4b28913529af1a0
ПОЩА:idea:

Последно редактирано от модератор:
Търся си една азбука от доста време, ползвала съм я за гоблен, но за съжаление съм си извадила само името. Ако някои я има ще се радвам да ми я прати.

Здравейте,
и аз бих помолила за покривката.Имам и още една молба-в раздела книгоразделители не открих нови схеми, които мога да изтегля.Ако имате в архивите си книгораздерители ще ви бъда благодарна ,ако ми ги изпратите на:
neli95@abv.bg

Изпратих книгоразделители!

Здравейте!
Извинявам се предварително, че ползвам чужда снимка, както и че, вероятно, някъде из форума може да е ставало дума за този гоблен и вече да я има качена схемата, но аз да не зная. Информацията ми е, че е от "Галерия бродерия" и че се казва "Сбогуване с морето". За съжаление, не разбрах от кой брой и коя година е.
images.php

Е-mail: st03@abv.bg

Последно редактирано:
Здравейте, включвам се с няколко питания за схеми. Не знам фирмите, нито как се казват моделите. Изрових ги от темата с Коледните и новогодишни схеми, но за съжаление, не видях линкове със схеми или ако има, не работеха. Търся ги в графика или PDF. Мейла ми е vamp__girl@abv.bg

Първия, втория и петия са намерени!

Последно редактирано:
Здравейте, включвам се с няколко питания за схеми. Не знам фирмите, нито как се казват моделите. Изрових ги от темата с Коледните и новогодишни схеми, но за съжаление, не видях линкове със схеми или ако има, не работеха. Търся ги в графика или PDF. Мейла ми е vamp__girl@abv.bg
.photobucket.com/user/vamp__girl/media/Gobelins/search/internationalchristmas-pic_zps83b144e0.jpg.html]
th_internationalchristmas-pic_zps83b144e0.jpg
[/URL]

Изпратих този!:kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад