Заявки за месец- ОКТОМВРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте, включвам се с няколко питания за схеми. Не знам фирмите, нито как се казват моделите. Изрових ги от темата с Коледните и новогодишни схеми, но за съжаление, не видях линкове със схеми или ако има, не работеха. Търся ги в графика или PDF. Мейла ми е vamp__girl@abv.bg

От мен имаш Пермин-а...............

Последно редактирано:
Здравейте, включвам се с няколко питания за схеми. Не знам фирмите, нито как се казват моделите. Изрових ги от темата с Коледните и новогодишни схеми, но за съжаление, не видях линкове със схеми или ако има, не работеха. Търся ги в графика или PDF. Мейла ми е vamp__girl@abv.bg

Изпратих пейзажа на черната панама.

Здравейте, някой случайно да има схемата на този гоблен Romantic day на Ланарте ? Благодаря предварително :-|

6680503x.jpg

E-mail: valinka.8999@abv.bg

Romantic day ПОЩА ;)

Дама с камелии

Здравейте, някой да има пренабор или хубав скан на този гоблен? Открих нещо в нета, но е много лош скан и не може да се разпечата. Имейла ми е nelly_76@abv.bg

Здравейте!
Извинявам се предварително, че ползвам чужда снимка, както и че, вероятно, някъде из форума може да е ставало дума за този гоблен и вече да я има качена схемата, но аз да не зная. Информацията ми е, че е от "Галерия бродерия" и че се казва "Сбогуване с морето". За съжаление, не разбрах от кой брой и коя година е.
images.php
[/QUO
Ако се намери тази схема, моля за нея и аз. Благодаря!

Здравейте, търся си книгоразделители или малки зимни гобленчета. И другата ми молба е хлебопекарката търся я от доста време комплектована,но никъде не я намирам и затова моля за схема. Предварително Благодаря. Пощата ми е lideto89@abv.bg

Статус
Not open for further replies.
Назад