Въпроси относно обновяването на форума

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата

NIA

Модератор
Всички се вълнуваме от предстоящото обновяване на форума и в нас възникват различни въпроси, на които търсим отговор.
Предлагам в тази тема да зададем предварително нашите въпроси, за да могат админите да ни отговорят на предстоящата среща.
Ето и моите въпроси:

1. Има ли вероятност при обновяването да се изгуби част от информацията в който и да е от подфорумите? :confused:
2. Възможно ли е с обновяването да се изчистят всички регистрирани гобленари, които не са влизали във форума последните 3 години, например?

1. Да, но по-скоро не :), освен това ще запазим архив на целия форум в състоянието му преди да бъде обновен.
2. Да.

Благодаря! :coffee:

Супер е,че ще се запази целият архив от преди обновяването! :thumbup:

Визията изцяло нова ли ще е или ще прилича горе-долу на този като организация, смисъл теми, подтеми и т.н. И дали ще има възможност / като в някои руски форуми/ да се "закачват" директно в постовете малки схеми или картинки с малки размери, за да могат да се теглят от всички, за да се избегнат моментите : " Искам и аз", " Пратете и на мен".....

Възможно ли е при обновяването на форума да бъдат изтрити неактивните линкове към безплатните схеми?:confused:

Не, защото няма как да проверим кои са активни и кои не освен ако някой не ни прати конкретен списък. Освен това при линковете има няколко вида неактивност/невалидност - офлайн, липсващи, заменени и др.

Възможно ли е при обновяването на форума да бъдат изтрити неактивните линкове към безплатните схеми?:confused:
Почистването на форума от повторения, неактивни линкове и др става на доброволни начала. Може би е добре след обновяването на форума да се направи отново такава "акция".Колкото повече доброволци има толкова по-бързо ще се осъществи.Това е доста трудоемка дейност , свързана с много прелиствания на отделната тема.

Аз имам една молба, или по-скоро предложение. Да се увеличи обема на личната кореспонденция. Аз си пазя, за всеки случай съобщения с адреси, например. И въпреки, че не получавам много съобщения, често ми се случва да ми е пълна кутията.

Почистването на форума от повторения, неактивни линкове и др става на доброволни начала. Може би е добре след обновяването на форума да се направи отново такава "акция".Колкото повече доброволци има толкова по-бързо ще се осъществи.Това е доста трудоемка дейност , свързана с много прелиствания на отделната тема.
Тъй като съм нова тук, естествено - попрочетох едни от най-дългогодишните теми тук, където имаше неактивни линкове. Как и на кого да предавам тази информация, когато попадна на такива неактивни линкове?
:confused:

Тъй като съм нова тук, естествено - попрочетох едни от най-дългогодишните теми тук, където имаше неактивни линкове. Как и на кого да предавам тази информация, когато попадна на такива неактивни линкове?
:confused:

В тази тема се подава инфо за повторения или не активни линкове:
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=2884

Имам предложение, може да се посрещне на нож, но ще се изкажа.....

Има теми, които нямат нищо общо с нашето хоби и те напоследък са основните във форума. Когато и да влезна във форума, новите мнения са основно Игра на асоциация №-та на брой, игра на градове, познай думата отзад напред, от средата нататък, игра на не знам какво си и т.н. и т.н..... Безкрайни и безмислени..........

Все си мисля, че "Вашите истории" може да се използва за някакви по смислени неща........

Има теми, които нямат нищо общо с нашето хоби и те напоследък са основните във форума. Когато и да влезна във форума, новите мнения са основно Игра на асоциация №-та на брой, игра на градове, познай думата отзад напред, от средата нататък, игра на не знам какво си и т.н. и т.н..... Безкрайни и безмислени..........

Все си мисля, че "Вашите истории" може да се използва за някакви по смислени неща........

:thumbup:

Подкрепям! Напоследък имам все по-малко време да шия, но тук влизам доста редовно и повечето от новите мнения са все в игрите...

Предложение + въпрос + конструктивно решение:
- Потребители, ползващи форума за писане само на лични съобщения да не се мигрират в новата платформа, т.е. с 0 мнения в темите.
- Каква е възможността да се направи?
- Ако някой "наранен" попадне в тази група, веднага може да се регистрира и да бъде поканен с автоматичен мейл да иде в тема "Представяне"

Потребителите с 0 мнения ще бъдат изтрити. Ако някой има против това или да напише нещо някъде за да има поне 1 мнение или да ми прати ЛС. Предложението на did_tag е много добро.

flame,
мисля че трябва да се даде гратисен период за новорегистрирани потребители. Нали им трябва време да разгледат форума, да се запознаят с правилата и чак тогава да вземат да пишат.
Иначе ако всеки новорегистриран вземе веднага да пише, за да не го изтрият, още не разбрал правилата, ще стане едно мазало от мнения където трябва и където не трябва по темите.
И нека правилата на форума се допълнят и темата за тях да се оцвети в друг цвят, или да се измисли начин как да привличат вниманието, за да бъдат прочетени.

Подкрепям мнението на did_tag с двете ръце. Има си форуми за забавления, който иска игри и кулинария да си пише там. Този си е тематичен за гоблени и нека предимно такъв да си остане.

nellli подкрепям те , наистина , не е лошо да има гратисен период , но това е форум за гоблени и нека игрите останат в съответните им ... форуми .

Назад