Въпроси относно обновяването на форума

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
ЧЕСТИТО, харесва ми как изглежда новият облик! Не мога да намеря усмивчиците, но свиквам..... иначе се присъединявам към патетата в кълчища!

Честито и от мен,ама май и аз трудно "вдявам":confused:Не като "пате в кълчища",ами като 10 патета в кълчища:D:D:D

Здравейте,

Тъй като и ние още разучаваме новите функции на форума, искаме да Ви помолим, ако забележите нещо ново и полезно да го посочите в тази тема, така че и останалите потребители да научат за него.

Ако някой зарежда форума през таблет или телефон, в долната лява част на форума Преглед на прикачен файл 169194може да избере стила "Default Mobile Style", който е пригоден за по-добра визуализация и по-бързо зареждане на форума при отваряне от мобилни устройства.

Постепенно през следващите дни следва да добавим и останалите преводи на български език, както и да подобрим външния изглед на форума.

Приятна вечер :thumbup:

Пробвах да открия нова тема, но не ми се получи или ми дава грешка или ме препраща и аз не знам къде :)
Иначе се закачих веднага за ФБ :)

Пробвах да открия нова тема, но не ми се получи или ми дава грешка или ме препраща и аз не знам къде :)
Иначе се закачих веднага за ФБ :)

Благодаря за обратната връзка ata. Проблемът е отстранен :thumbup:

Кликваш върху ника на потребителя и после вляво натискаш връзката "Send Private Message". Скоро ще я преведем на български.

Поздравления за работата,която сте свършило до сега:thumbup:
Доста въпроси ви чакат,само чакаме да го завършите нацяло и почваме.

Последно редактирано:
ще трябва време, за да свикнем с новия облик на форума, засега е добре. на мен ми липсва това, че няма добра граница между съобщенията и самите теми в подфорумите

не съм от активните в последно време,но съм от години тук.Тази сутрин влизам и се пуля-форума ли обърках.малко кат на гости съм,а преди си бях у дома,та сега кат новорегистрирана ще има тепърва да разучавам.

И аз се вързах с фейса, но още не мога да разбера защо ми е това...........:smokin:

Изписва ли ти някакво съобщение за грешка?

Последно редактирано от модератор:
Всичко работи. Светла, какъв браузър ползваш?

Назад