Малко и от мен

• Началник на темата Началник на темата rossi369
  • Начална дата Начална дата
Mоят скромен конкурсен М.Пауел- Gottage garden-2,скоро и другарчето му ще е готово-Gottage garden-1.

Последно редактирано:
Пауълче! Обичам ги тези криви картинки! Някой ден ще си избоцкам и аз още от тях. Много е свежичко това. :)

Роси, поздравления за последните две попълнения. Гледайки ги, потъвам в света на приказките. И оформлението им е много подходящо.:clap:

Последно редактирано:
Завърших Корсунската мадона и бързам да я споделя.Бях дала обещание да ушия икона ,благодарение на Ния изпълних обещанието си,но моята икона не е толкова малка.Ших я на едрата българска панама,която е нещо средно между 14 и 16 каунта,получи се 10 на 14 см.Още веднъж благодаря Ния!:kissyou:

Последно редактирано:
:idea: Част от моите коледни приготовления.Банерчето го спретнах набързо .

Последно редактирано:
Последните завършени за тази година.Весели празници на всички!Много здраве ,късмет и много красоти през Новата 2015!

Последно редактирано:
Корсунската мадона е пременена,натюрморта на Дим завършен и оформен.В действителност са много по ярки и красиви.

Последно редактирано:
Имаш прекрасна колекция, спор няма. Най-много се радвам на моделите ти по Климт и М.Пауел. Но и друго искам да ти кажа. Възхищавам се на умението ти да правиш най-подходящия избор на рамки. Всичките ти са оформени с много вкус и стил. Браво!

:idea:Благодаря Светлана за оценката,радвам се че надничаш в страничката ми.Предстои ми избор за един много специален гоблен,дано намеря подходящата рамка .:kissyou:

Назад