R rossi369 Гобленар 30 Март 2014 #41 Най - после и Юдит в рамка ,още топла .Снимката е малко бледа, но все не мога да ги докарам на цвят.
R rossi369 Гобленар 31 Март 2014 #44 :kissyou:Благодаря момичета ,вие сте ми стимул за новите начинания!
R rossi369 Гобленар 20 Април 2014 #45 Набързо спретната една орхидея.Рамката е виртуална.Очаквам вашето мнение.:greeneye:
juliana231 Гобленар 21 Април 2014 #46 Роси, много е елегантна.:clap: Правих я преди месец-беше такова удоволстие.Твойта готова комплектовка ли е?
Роси, много е елегантна.:clap: Правих я преди месец-беше такова удоволстие.Твойта готова комплектовка ли е?
R rossi369 Гобленар 21 Април 2014 #47 :greeneye:Благодаря Юле!Намерих схемата в нета и се заразих от тези малки красотички.Сега довършвам една синя пеперуда.Като я оформя ще я представя.
:greeneye:Благодаря Юле!Намерих схемата в нета и се заразих от тези малки красотички.Сега довършвам една синя пеперуда.Като я оформя ще я представя.
dori4a 25 Април 2014 #51 Благодаря! Сега шия от този вид.После започвам пак на Херитаж портрети на жени.:idea:
R rossi369 Гобленар 20 Юли 2014 #53 A това е Макош- славянска покровителка на дома,семейството ,на жената стопанка на дома.
dushkova Гобленар 4 Септември 2014 #55 Честито!:clap::clap::clap:Нали е годината на коня...отчела си се прекрасно!:idea:
irena_gemini Гобленар 4 Септември 2014 #56 Честито за новото облечено гобленче много красива рамка си му избрала :clap:
R rossi369 Гобленар 7 Септември 2014 #57 :kissyou:Благодаря момичета ,че надничате в моята страничка. Маковете и те са с нова премяна.В действителност са много по- ярки ,но фотографа хич не го бива.
:kissyou:Благодаря момичета ,че надничате в моята страничка. Маковете и те са с нова премяна.В действителност са много по- ярки ,но фотографа хич не го бива.
juliana231 Гобленар 7 Септември 2014 #58 :clap: Роси! Както винаги много стил и изящество. А ако тръгнеш на уроци по фотография вземи и мен
irena_gemini Гобленар 11 Септември 2014 #60 Много добре подбрана рамка и аз харесвам тези макове наистина цветовете им греят в действителност :clap:
Много добре подбрана рамка и аз харесвам тези макове наистина цветовете им греят в действителност :clap: