Заявки за месец-ЮЛИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
search

Ако не е нахално,търся също и този,много ми харесва отдавна,но сега искам да го шия,понеже вече и аз съм мама:)!

И аз си дръпнах схемата.Ако има една добра душа да даде и ключ,моля на
pette@abv.bg,благодаря:kissyou:

В долният пост Мадам Етел пише, че е пренабрала модела и който го иска да й пише на ЛС. В момента шия по нейн пренабор и нямам оплаквания за нищо.........

Скъпи дами и господа, на всеки, който ме помоли, изпратих пренабора! Простичката ми молба да не се разпространява, не е плод на прищявка- никой все още не го е ушил с този подбор и не е ясен крайният резултат- ПЪРВОТО, за което предупреждавам на ЛС! Трябва да се избродира, ако е нужно, в процеса на работа, да се дообработва и усъвършенства! Не бих искала да "плъзне" из Пространството "суров", подписан с моето име, и да разочарова някого!!! Надявам се на коректност и разбиране!

Скъпи дами и господа, на всеки, който ме помоли, изпратих пренабора! Простичката ми молба да не се разпространява, не е плод на прищявка- никой все още не го е ушил с този подбор и не е ясен крайният резултат- ПЪРВОТО, за което предупреждавам на ЛС! Трябва да се избродира, ако е нужно, в процеса на работа, да се дообработва и усъвършенства! Не бих искала да "плъзне" из Пространството "суров", подписан с моето име, и да разочарова някого!!! Надявам се на коректност и разбиране!

Молите да не се разпространява а самата вие сте я разпространили.След като не сте сигурна в качеството на това което сте пренабрали не виждам смисъл и да се шие.:confused::confused:

:idea:Може ли и на мен да изпратите черната пума Пълнолуние Благодаря :upbeer::blueflow:

Молите да не се разпространява а самата вие сте я разпространили.След като не сте сигурна в качеството на това което сте пренабрали не виждам смисъл и да се шие.:confused::confused:

Ако коментарът трябва да се приема закачливо, ще отговоря в същия дух: Много зор видях докато пребия няколко десетки човека, за да се навият да ушият това, което направих за себе си!!!
Но, ако написаното не е "задявка", мога само да съжалявам автора!!! Което автоматично ме навежда на идеята да ревизирам и да търся нов "прочит" на понятия като: "ценностна система", "взаимопомощ", "човещина" и т.н.!...
В заключение ще кажа, че никога никого не съм въвеждала в заблуждение- на тази база, всеки е бил абсолютно свободен да направи избора си!

Колерия, страхотна си винаги изпращаш и помагаш на всеки , на мен лично си ми изпращала много пъти това, което търся, за което съм ти страшмо благодарна, сега много те моля ако може и за мен молитвата, аз я имам в друг вариант, цветовета около рамката са в лилаво, но това което видах рамкирано е страхотно.

Момичета търся тази Ръченица ,
Благодаря предварително :kissyou:

адресът ми е в подписа

Момичета и момчета , моля за помощ , случайно да ви се намира схемата на Мадона Тусет , моля за схемата . Благодаря ви предварително

mirobg@mail.ru

НАМЕРЕН - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад