Заявки за месец-ЮЛИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте,много бих искала да ми помогнете да намеря схема на "Мостар".Завършвам гоблена и понеже го шия много време,на места схемата е изтрита.Не мога да го завърша.Търсих из Интернет,открих една схема,но за съжаление и тя има прегъване точно на същото място и пак не мога да се ориентирам какви са знаците.Ще Ви бъда много благодарна и изключително доволна ако ми помогнете и ми изпратите схемата.
Благодаря предварително!
snezhanka_stefanova@dir.bg

Намерена!
Благодаря на отзовалите се!

Последно редактирано:
Здравейте,много бих искала да ми помогнете да намеря схема на "Мостар".Завършвам гоблена и понеже го шия много време,на места схемата е изтрита.Не мога да го завърша.Търсих из Интернет,открих една схема,но за съжаление и тя има прегъване точно на същото място и пак не мога да се ориентирам какви са знаците.Ще Ви бъда много благодарна и изключително доволна ако ми помогнете и ми изпратите схемата.
Благодаря предварително!
snezhanka_stefanova@dir.bg

Изпратих.:idea:

Здравейте,издирвам тези Вервако. Предварително благодаря на отзовалите се,мейла ми е в подписа

схема.

Здравейте!Търся гоблена св.Иван Рилски.Моля ви споделете го с мен.Благодаря ви предварително! milo_mil@mail.bg
Благодаря много mamani.Но схемата е много нечетлива.Моля,ако някой има четлива схема,споделете я.Благодаря ви!
Намерен.Благодаря много на mamani i koleria.

Последно редактирано:
Здравейте!Търся гоблена св.Иван Рилски.Моля ви споделете го с мен.Благодаря ви предварително! milo_mil@mail.bg
Благодаря много mamani.Но схемата е много нечетлива.Моля,ако някой има четлива схема,споделете я.Благодаря ви!

Изпратих.:idea:

Дали някоя добра душа ще сподели с мен схемата на тези красиви лалета

ninicol@abv.bg

Последно редактирано от модератор:
b297c67c6a70e3872b08ac4aef4aaaa44d5578155536545.jpg

Може ли тази икона да я изпратите и на мен
ninicol@abv.bg

Здравейте,момичета,отдавна не съм взлизала при вас:)!Реших пак да си започна гоблена,морския пейзаж на Солария,но вече нямам схемата и ключа.Ако на някой се намира,ще бъда много благодарна!
Пощата ми е cherry_mca@abv.bg

search

Статус
Not open for further replies.
Назад