Заявки за месец-ЮЛИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
w

Здравейте момичета ,бихте ли ми помогнали с Вилеровия концерт в парка...Предварително благодаря!!!:kissyou: tsanko5@dir.bg

:url]http://tian64.snimka.bg/tapestries/podar-k.659709.30999741[/url]
някой има ли тази красота. Спешно ми трябва.

tian_64@abv.bg

Получена!:kissyou: Благодаря, juliana

Последно редактирано:
Дължа всичко на един скъп за мен човек и искам да го зарадвам с иконата на св.Димитър,помагайте със схема,нямам идея за иконата-нещо,което сте шили и много харесвате.Изпращайте на pette@abv.bgБлагодаря:kissyou:

Благодаря на всички!Много сте бързи.Имам няколко писма.Пожелавам на всички весело лято.ОБИЧАМ ВИ:kissyou:

Здравейте, търся схемата на този гоблен ако на някой му се намира из архивите ще съм много благодарна да ми го изпрати.Предварително благодаря.
tanu6ka_88@abv.bg

Здравейте момичета.Ще съм ви много благодарна ако ми изпратите ключ за "Ръченицата "разработка на Росица Бакалова.Имам схемата.:kissyou:
Намерен .Благодаря на Галина Цветанова!

Последно редактирано:
Дали биха могли да се намерят ВИТЛЕЕМСКАТА ИЛИ ЙЕРУСАЛИМСКАТА БОГОРОДИЦА според каноните на ЮДАИЗМА? Разбрах, че има разлика с православието. Ако греша - каквито се намерят.
vera_apost@abv.bg

ПОЛУЧИХ ТЕЗИ ЙЕРУСАЛИМСКИ, сега разучаваме има ли други варианти.
ОЧАКВАМ ВИТЛЕЕМСКАТА .

Последно редактирано:
Здравейте момичета.Ще съм ви много благодарна ако ми изпратите ключ за "Ръченицата "разработка на Росица Бакалова.Имам схемата.:kissyou:

Изпратих схемата с ключ! Имам и оригиналната, която няма ключ, но ти нея я имаш. Все пак, ако искаш за сравнение ще ти пратя и нея. :kissyou:

Здравейте!
Някой има ли в архива си тази "Звездна нощ над Рона" на Ван Гог?

мейла ми е :sanyabo@abv.bg
Благодаря предварително :-)

Намерен! Благодаря на koleria

Последно редактирано:

Здравейте, някой има ли този Иисус, направо се влюбих в този гоблен, търсих в Шехерезада да си го поръчам, но там го няма. Много моля ако някой го има да го сподели с мен. Благодаря предварително.

krasy.star@abv.bg

Продължавам да издивам "Ковачницата" на Вилер, много моля ако някой има оригиналната схема на Вилер да ми я изпрати на iliana.gn78@abv.bg

томас кинкейд

http://hankrum.info/V/gobleni/kinkejd/28.jpg Момичета,моля за схема на гоблен по картина на Кинкейд The Light of Pease.Имам на Гобленсет,но не е така ярка,мисля че има и друга разработка.Ще бъда много благодарна ако се намери.:angel:

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад