VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Аз за първи път успях да дойда на национална среща. Имах желание и предишните две години, но децата ми бяха малки и т.н. .... Та само гледах снимките до сега.
Лично на мен всичко много ми хареса. Организацията беше чудесна. Не виждам защо е необходимо да се търсят някакви дребни неща да се критикуват организаторките. Това е бил огромен труд от тяхна страна и то доброволно. Така че, трябва само и единствено да им благодарим, че са се нагърбили с тази нелека задача!
Благодаря и на момичетата от Софийската, Бургаската, Варненската групи, които бяха подготвили подаръчетата за всеки- това също е немалък труд.
Така че, момичета, благодарна съм ви за всяко дребно нещо, за което бяхте помислили и за приятните емоции, които изживях! И не обръщайте внимание на критиките- всичко беше чудесно и съм убедена, че повечето мислят като мен! :)

Понеже аз разбуних духовете с гостите, смятам че трябва да кажа защо:
Казах, че се засягат от коментарите хора, които нямат никаква вина, и винаги така се получава, но това,което ме подтикна да напиша, предложението ми за в бъдеще срещите да са без гости е, че не може, когато пристигнеш да заявиш, че си водиш гост,не може, когато категорично си заявил, че госта ти няма да присъства на вечерята, после да реши, че ще му е скучно в стаята и да дойде, не може когато си заявил, че госта ти няма да присъства на официалната част и вечерята да заявиш, че си е променил мнението,ами тия списъци за какво бяха…..И още и още, но ще ви го спестя. И ако не бях такава мека Мария , какво щеше да прави тоя гост пропътувал сума ти км ,без да се запише предварително…..

И след моя пост МОЛЯ да няма повече коментари и препоръки на тази тема, дори да не сте съгласни с казаното от мен. Достатъчно неща изписахме, и вместо да пишем по скоро да се замислим, когато казваме едно а правим друго, дали не затрудняваме някой.

ВСИЧКИ ПО НАТАТЪШНИ КРИТИКИ,КОМЕНТАРИ,НЕСЪГЛАСИЯ ГИ ОТПРАВЯЙТЕ КЪМ МЕН…а не тук в темата. Аз ще си понеса вината…..:confused:

Последно редактирано:
Хаха, Мони, да логично е да сме били отнесени,поизморени,но я виж две ухилени калинки...

Злати, всеки компромис задължително се обръща срещу този, който го е направил. Затова във форума и на срещите правилата да се спазват. Участието е доброволно. Срещата беше чудесна. Само организаторите бяха без усмивки. Но и ние бяхме така, когато бяхме организатори. Още веднаж БЛАГОДАРЯ!
А пък аз освен без усмивка бях и с гнойна ангина и ми беше трудно да говоря.:(

İskashe mi se da blagodarya no sled kato prochetoh tezi izlishni kometari za gostite se razocharovah ..
Vmesto da se radvame che se prochuvame i che sme hubava grupa i sme organizirani "Goblenarki" se izlagame taka pisha zashtoot se chustvam chlen na tazi grupa..

Аз съм присъствала на 2 национални срещи! Миналата година и тази година. Останах много доволна от организацията и миналата година и тази година ми хареса и винаги от тези срещи си тръгвам с много положителни емоции и винаги като разгледам красотите, които се показват ми се иска всичките да ги ушия :) Аз нямам никакви забележки и съм сигурна, че и домакините на следващата национална среща ще се справят отлично :)

İskashe mi se da blagodarya no sled kato prochetoh tezi izlishni kometari za gostite se razocharovah ..
Vmesto da se radvame che se prochuvame i che sme hubava grupa i sme organizirani "Goblenarki" se izlagame taka pisha zashtoot se chustvam chlen na tazi grupa..

Не само не сте "гости", ами трябваше да ви обявят официално,че присъствате!За мен е чест и удоволствие присъствието на такива майсторки-гобленарки!Съжалявам за себе си,че след срещата разбрах за присъствието ви и не се запознахме лично,но се надявам силно на следващи срещи да променим това.

Благодаря ви момичета за добрите думи! Много ще се радваме ако сте доволни от срещата, много се постарахме, винаги има какво да се желае, но при тези рекорди които поставихме, смятам, че се представихме прилично!
И аз искам да поздравя момичетата, които нaправиха възможна срещата ни!

От дясно на ляво, долу: zhak, veneta_az,dare, най-младата ни гобленарка Петя, през цялото време ни помагаше, горе от ляво на дясно: astera, polnabg, ata, mili,kassi,elpida. Само pepsssi липсва на снимката

:kissyou:

Ей, сладурковци! Изпълнена съм с доста разнопосочни чувства.
Нямах достъп за около месец до форума. Чак днес успях да вляза. И вече 3 часа чета какво сте писали по повод срещата и ми се реве... Както ви се радвах и възхищавах, така в един момент ми загорча много.
На първо място искам да поздравя домакините на това прекрасно празненство. Златни сте, момичета! Не се поддавайте на провокации!
На второ място искам да кажа на критикуващите - под вола теле всеки може да търси, че и да го намери. Трябва да покажете уважение към тези, които са се опитали да ви направят среща за чудо и приказ и са се трудили цяла година, за да преживеете тези няколко дни в приятелска и творческа атмосфера. Присъединявам се към мненията, че само който не е организирал подобно нещо, няма представа какво струва това на заелите се с тази много тежка задача.
А сега да ви кажа друго. За не знаещите - в чужбина съм, по-точно в Аман, Йордания, та за това не можах да присъствам на срещата. Но дори тук в Аман има хора, които знаят за срещата на форума. Нямате идея с какъв ентусиазъм разказвах за форума и прекрасните му членове, за отзивчивостта им, за добротата, благородството, таланта, приятелствата... Може би ще си представи някой как се почувствах днес след всичко написано след срещата.
Оставям на вас да си мислите каквото ви е удобно.
Имам и други неща да кажа, но не е тук мястото. Но при първия удобен случай, ще го направя.

Още веднъж поднасям адмирациите си на домакините и още нещо:

images

Всичките са за вас :)

Последно редактирано:
Аз бях за първи път на нац.среща на гобленарите,затова не мога да кажа нито хубаво нито пък лошо.С гоблени се занимавам отпреди 20 год.На мен срещата ми хареса.Дано съм жива и здрава догодина да посетя и следващата в Асеновград.

:kissyou::clap::wine: Огромно благодаря на всички организаторки на тази великолепна среща. Всичко беше перфектно. Благодарение на нея се запознах и с още гобленарки.

Ей, сладурковци! Изпълнена съм с доста разнопосочни чувства.
Нямах достъп за около месец до форума. Чак днес успях да вляза. И вече 3 часа чета какво сте писали по повод срещата и ми се реве... Както ви се радвах и възхищавах, така в един момент ми загорча много.
На първо място искам да поздравя домакините на това прекрасно празненство. Златни сте, момичета! Не се поддавайте на провокации!
На второ място искам да кажа на критикуващите - под вола теле всеки може да търси, че и да го намери. Трябва да покажете уважение към тези, които са се опитали да ви направят среща за чудо и приказ и са се трудили цяла година, за да преживеете тези няколко дни в приятелска и творческа атмосфера. Присъединявам се към мненията, че само който не е организирал подобно нещо, няма представа какво струва това на заелите се с тази много тежка задача.
А сега да ви кажа друго. За не знаещите - в чужбина съм, по-точно в Аман, Йордания, та за това не можах да присъствам на срещата. Но дори тук в Аман има хора, които знаят за срещата на форума. Нямате идея с какъв ентусиазъм разказвах за форума и прекрасните му членове, за отзивчивостта им, за добротата, благородството, таланта, приятелствата... Може би ще си представи някой как се почувствах днес след всичко написано след срещата.
Оставям на вас да си мислите каквото ви е удобно.
Имам и други неща да кажа, но не е тук мястото. Но при първия удобен случай, ще го направя.

Още веднъж поднасям адмирациите си на домакините и още нещо:

images

Всичките са за вас :)

:!::kissyou:Благодарим много за символичните награди и хубавите думи , пожелавам успех на следващите домакини, времето върви бързо - живот и здраве догодина пак да сме на линия,:-| но вече сред участващите

:kissyou::clap::wine: Огромно благодаря на всички организаторки на тази великолепна среща. Всичко беше перфектно. Благодарение на нея се запознах и с още гобленарки.

:kissyou:
И ние благодарим на всички Вас за вниманието и присъствието ви! Пожелаваме успех и до нови срещи!!!:loveglasses:

Назад