VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ,ви момичета от Стара Загора! Прекарах си чудесно! Срещнах стари и нови приятели! Зарредих се с много положителни емоции!
:kissyou::kissyou::kissyou::kissyou::kissyou:

Малко съм разочарована от събраната сума.
При тази масовост на срещата е направо безсрамно жалко за тази сумичка. Очаквах,че поне по 1 левче ще дадат тези, които не могат да си позволят повече. А като знам,че не малко хора са дали повече от това левче, си е направо обидно. Нооооооо, какво да се прави, покрай другите неща забравяме тези малки на вид, но с много голямо значение жестове.

НИА, така е, но затова е дарение, не можем да искаме всеки да даде....Ако решим, че всяка една банкнота е дадена от 1 човек/ защото някой може да е дал 2x5 или 2x2/ то значи около 68 човека от всички присъстващи са дали парички.
1x20 =20
3x10=30
19x5=95
37x2=74
8x1 = 8
1x0.20=0.20

Момичета,беше страхотно! Благодаря ви за чудесната организация и за топлия прием:kissyou:

Чудесна среща, благодаря на организаторите и на всички присъстващи! Вярвам, че постепенно ще се изчистят подробностите около организацията, все пак най-важно е присъствието ни!

Момичета от снимките и коментарите ви разбирам,че сте си изкарали чудесно. Не споменавате кой е следващият град домакин на срещата.:confused:

Благодаря ви момичета за всичко.Беше страхотно. Заредихте ме с много положителна енергия :clap: :clap: :kissyou:

адмирации

Чета цял ден днеска всичко,което пишете и с повечето неща съм съгласна.Иначе истината е,че беше много хубаво!Празникът на града допринесе още повече за есенната палитра!Благодаря на организаторите,всичко беше добре!И не е вярно,че не се запознахме с някои хора-мисля,че сега всеки познава zhak-енергичният,интелигентен и добър организатор и...народен будител!Сърдечно благодаря!

личи си наистина че поредната национална среща се е харесала на повечето и аз като сраничен наблюдател от снимковият материал съм на същото мнение ;)
интересно ми и на мен къде ще бъде срещата догодина ;)

Предложението е за Асеновград, но Юра каза, че ще проучи за възможностите за посрещане на толкова много гости и тогава ще каже :kissyou:

Снощи и аз се прибрах в Силистра.Браво за домакините!Бяхте невероятно мили!Благодаря за топлото посрещане!
Невероятни красоти показахте,момичета!Възхитена съм!:clap:
Но не бъдете толкова строги!И аз нямах гоблен,но това ми е първата среща.Заредихте ме с толкова положителни емоции,че догодина със сигурност ще се представя по-добре!

Първо искам да благодаря на организаторите на VІ нац.среща от Ст.Загора! Кусури всеки може да търси,важното е да останат хубавите спомени :) Сега искам да кажа и следното :
Не забравяйте,че активността може и да е "скрита"- може да се раздават много схеми,което става на лични съобщения в повечето случои и не се отразява като мнение във форума.Не мисля,че в случая не си полезен на съфорумки.

Не забравяйте,че активността може и да е "скрита"- може да се раздават много схеми,което става на лични съобщения в повечето случои и не се отразява като мнение във форума.Не мисля,че в случая не си полезен на съфорумки.

Под активност нямам в предвид да пише наляво и надясно :) а да е регистриран във форума и да си има поне тема с качени негови гоблени, както беше предложил някой :kissyou:

:kissyou: каквото и да е решението, не се съмнявам и в домакините. Убедена съм, че ще организират прекрасна среща. С много емоции за всички. Дано да имам възможност да дойда, дано всичко около мен да е Ок искрено се надявам

Важното е че сте се заредили с положителни емоции.Съвети всеки може да даде -едни ще са трудно приложими,други-не.

не става дума за активност при разпространение на схеми или писане в темите :D

А за децата от дома, дали няма и сметка, ако някой иска да помогне още?

Говорих с възпитателката им, оказа се, че средствата, които се отпущат за тях са от сметките на общината, т.е. нямат сметка, която да е само на дома.:confused:

"Правилата " би трябвало да се определят и конкретизират от бъдещите домакини.Условията във всеки град са индивидуални-много е трудно в по-малък град да се намери място,което да събере 150 човека,цените да са прилични,че и претенции да имаме кой до кого ще седне ,с кого ще спи...

Не се включвах досега, поради липса на време, но днес чета, чета и не вярвам на очите си!!!! Била съм на 4 Национални срещи /в Софийската бяхме домакини.../ и искам да заявя ЧЕ ТЕЗИ СРЕЩИ СА УНИКАЛНИ, ПЪЛНИ С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ, КРАСИВИ ГОБЛЕНИ СЕ ПОКАЗВАТ, СЪБИРАТ СЕ ПРИЯТЕЛИ!

Това е най-важното за мен, а дали е тясно в ресторанта, дали има топла вода по стаите, дали имаме надписи по главите - кой кой е.... хайде да не се издребнява, моля!
Това, че не успяваме всички да се видим или опознаем - естественно е, при 150 човека наоколо! Няма да давам никакви препоръки, но моля да се спре "даването на акъл", особенно от новички, присламчили се заради купона "гобленарки"!

Искам пак да поздравя момичетата от Стара Загора, Бургас, Велико Търново, София, Варна и Пловдив - за техните доброволни усилия и вложени средства при подготовките на досегашните срещи!

Назад