Заявки за месец- МАЙ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Искам да помоля за тези две нестандартни схеми!:kissyou:

Благодаря предварително!:kissyou:

здравейте мили дами, надявам се, че някоя от вас може да ми помогне с издирването на тази схема разпечетала съм я преди време, но не е много четлива, а и не мога да намеря къде съм я запаметила
знам,че само вие можете да ми помогнете намерих я в темата с безплатни схеми, но линка не е активен и не мога да я изтегля от там
предварително мноооого ви благодаря :kissyou:
Поща в ПМ и ПДФ формат....:loveglasses::kissyou:

Дали в нечий архив не се намират 269 ; 270 и 271 на PANNA? Благодаря ви предварително момичета :kissyou: в pdf моля xsd не мога да отварям
НАМЕРЕНИ! БЛАГОДАРЯ НА koleria

Последно редактирано:
Последно редактирано:
Момичета, след като любезно ми предоставихте схемите, сега пък търся подбор на този красота -
Със схемите има и РМ-формат, но, след като комплектовах цветовете нещо не е както трябва - според мен има голямо разминаване в цветовата гама на картинката и сканираните конци от тази в РМ. Абе, иска ми се да имам подбор по оригинални конци. Не се ли намира някъде по архивите ви такъв подбор?!?

Здравейте, от миналия месец търся ключа на "Мадоната на Феручи" , разработка на Luca-S, но за жалост безуспешно, много моля за помощ!
Благодаря!

krasy.star@abv.bg

Снимката на конците, която имам е без номера,много моля за съдействие !

Последно редактирано:
Здравейте момичета!Търся Молещите се ръце,но малък вариант за да ги сложа на мястото на Богородичката в Молитвата за дома Благодаря ви предварително!:kissyou:
bozhkova8888@yahoo.it

Здравейте момичета!Търся Молещите се ръце,но малък вариант за да ги сложа на мястото на Богородичката в Молитвата за дома Благодаря ви предварително!:kissyou:
bozhkova8888@yahoo.it

Виж пост 75 малко по-назад в темата.Там tsenka 01 ги е сложила.:idea:

Много моля ако някой има тази схема да я изпрати на
iliana.gn78@abv.bg

За моята мила майчица е, тя сега е в чужбина на работа но скоро се прибира и искам да я изненадам.

bozhkova8888@yahoo.it

Видях ги там,но са доста големички\60х80 бода\, а аз я започнах на панама 14 ct....Благодаря все пак

Моля зя помощ - имам схемите , но ключа ми е в Пъпетц - имате ли момичета и момчета Холадската воденица на Милена стил , но ДМЦ . Аз преди много време , я уших с пъпетц - но , сега ми се иска , а и трябва да я ушия пак , и затова моля за ключа , ДМЦ . mirobg@mail.ru

Статус
Not open for further replies.
Назад