Заявки за месец- МАЙ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета, помагайте! Търся този гоблен Преглед на прикачен файл 168052 Намерих схема на Риолис, но нямам ключ. Имейла ми е rosi0820@abv.bg

И аз отдавна искам да го ушия, но нямам ключа, ето какво имам като ключ, знам че не върши работа, но все пак ако решиш да направош сама подбор може да е от помощ.

:kissyou:

Момичета в нечии архив дали ще се намерят.На Леврон са. lili_1949@abv.bg
Благодаря предварително.
Слънчогледите намерени.Благодаря на rbarymova.

Последно редактирано:
Здравейте, търся ключ към "Холандската Воденица" с дмц конци. Схемата която изрових от гардеробите на село има за означения цифрите от 1 до 9 и буквите P, L, K, M... и т.н. купуване е кой знае кога може би преди 20 години. Единствения ориентир, за фирма от която е купена, който мога да дам е че най-отгоре на всеки един от 3те листа на схемата пише "Холандска Воденица - ТАБАК 1/2/3"
Благодаря предварително.

P.S. e-mail за кореспонденция valentintoshev@gmail.com

Моля, търся схеми на тези два гоблена на Ланарте. :-|
vera_apost@abv.bg
Пейзажът намерен - сърдечно благодаря na ivelina gеljazkova!
И на Ети Калчева, която търси оригинална графика на пейзажа!
И на Гери Христова! Не знам коя схема да избера!
НО НЕФЕРТИТИ ОСТАВА ЗА ТЪРСЕНЕ!

Хайде имаш я от мен Нефертити-то! :loveglasses: Изпратих в РМ, ако не я отвяряш , пиши ми , ще ти я направя в PDF

Здравейте , търся тази икона , ако някой я има може ли да я сподели. Благодаря предварително ! Майла ми е в подписа.

КОТЕ МУЗИКАНТ

Здравейте,търся тази схема дали на някого му се намира.Благодаря Ви предварително.:blueflow:

Статус
Not open for further replies.
Назад