Заявки за месец- МАЙ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета, Христос Воскресе!
Да сте много здрави, много щастливи и много , много късмет ви желая от сърце !!!!
Дали не можете да намерите този гоблен на Чаривна мить - М-32 - - поболях се за него, а не мога да го открия!!!!!
Ще съм ви много задължена!:kissyou:

Честит Великден!!!
За приятелка търся схемата на св.Галина.Предварително благодаря на отзовали те се.Адреса ми е abazova_s@abv.bg :kissyou:

Сърдечно благодаря на Masha за бързината с която се отзова

Последно редактирано:
Христос Воскресе!
Момичета, много моля за схема и ключ на Сиси:

Търся я за приятелка. Надявам се, ако се намери, да й направя изненада.

Намерен. :) Много благодаря за отзивчивостта и бързия отговор на Сашка Стамова и Надежда Борисова! Страхотни сте!!! :cookies::coffee:

Последно редактирано:
Здравейте :idea: бих искала да помоля ако някой има схема и ключ на гобленчетата алегория и ангел пазител предварително благодаря. ilsan_89@abv.bg:idea:

По-добре първо прочетете условията за търсене на схеми в първи пост на тази тема:
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=10734
Без картинка как да отгатнем какво точно търсите след като има по няколко разработки и на алегориите, и на ангелите пазители.:confused:

Здравейте :idea: бих искала да помоля ако някой има схема и ключ на гобленчетата алегория и ангел пазител предварително благодаря. ilsan_89@abv.bg:idea:

Има няколко варианта на посочените гоблени.Качете снимки за да се види за какво става въпрос.:confused:

ръце

Здравейте!Отново се обръщам към всички-ако някой разполага с тези ръце,много моля да ми ги изпрати!irenapp@abv.bg

Здравейте отново извинявам се че не качих снимки но пиша от телефона защото имам проблем с компа и правилата ги знам много добре:idea:

Здравейте,търся си схемата на Момичето с шапката от списание Галерия бродерия 2008 година,дали някой може да ми помогне?Благодаря ви:kissyou:
Прилагам снимка
bozhkova8888@yahoo.it

НАМЕРЕН!!!!!!! БЛАГОДАРЯ КАТЯ!!!!!!!!

Последно редактирано:
Момичета,липсва ми част от схемата на Момичето с коня на Ланарте,липсващата част е 6a,прилагам снимка
Благодаря ви!!!!!!!!!!!!!!!
bozhkova8888@yahoo.it:kissyou:

МНОГО,МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ТЕМЕНУЖКА, ИВЕЛИНА И BIBETO!!!!!

Последно редактирано:
Здравейте момичета и момчета,
Дали случайно на някой не му се намира четлива схемата на тези сладки котенца. Тази която имам няма знаци и при разпечатване е нечетлива.
Ще ви бъда много благодарна.

Дали случайно на някой не му се намира четлива схемата на тези сладки котенца. Тази която имам няма знаци и при разпечатване е нечетлива.
За тези сладури се нареждам и аз:-|
Благодаря
niki75dani@abv.bg

Изпратих.:idea:

Поща и за tuti08

Статус
Not open for further replies.
Назад