Благодаря! Винаги съм смятала, че рамките трябва да следват самата картина, защото са част от нея, а не да се подбират в съответствие с мебели, стени и прочие заобикалящи неща. Пък и обичам цветовете - светът е шарен
Прекрасна рамка,в тон с морската тематика на гоблена!И аз съм от тези,които обичат цветовете!Обичам всичко цветно,пъстро,защото то създава радост и поражда усмивки...:rainbow:
eldorado, за сега само части от долният волан на момата, че имам доста ангажименти. Надявам се сега като се застуди и като си седна на задника да тръгне по-бързичко. Остава ми време след 20 часа обикновено и то направя няколко бода и го зарежа, защото се зазяпам в някой филм , а събота и неделя разни зимнини и други майстории и все не му остава ред. В момента имам за декупаж една къщичка за ключове на приятелка и едно панерче за карти за мен и ставам разногледа: гоблена или рисуването
Напоследък позарязах хаед-а, заради празниците. Налагаше се да се занимавам със глицеринови сапунчета около 2 седмици докато направя достатъчно за да задоволя претенциите на приятели и познати. Следващите 2 седмици сигурно ще са посветени на декупаж, защото съм решила да правя подаръци на няколко работещи булки - декупажирани панерчета за бюро - събират много работи и не е нужно да се разхвърлят офис консумативи навсякъде... Леле дори аз си нямам такова - моите дребошляци са натикани в стъклен съд за лед. Напоследък времето се скъси и не остава за нищо...
Та ето коледните сапунчета. Изработени са от глицеринова база със зехтин, базови масла, етерични масла, сушени билки, парфюми, природни ексфолианти.
От няколко дни спрях да шия, защото ме заболя ръката да държа гергефа и се отдадох на декупаж . Това е едно малко подносче, което е почти готово - остава да му лакирам дупето само. След него ще последват още 2, но не съм ги измислила още.