търся тези схеми и ключ
моля пратете ми схеми и ключ към тези великолепни картини ако ги има някой на neno69@abv.bg
моля пратете ми схеми и ключ към тези великолепни картини ако ги има някой на neno69@abv.bg
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Феята със зайчето свали оттук:
http://yadi.sk/d/yJJTxDfY44EzM
Тези дали се намериха моля ви ако някой ги има да ми ги изпрати и на мен вече имам феи в зелено и оранж :idea:
![]()
![]()
nevshu@abv.bg
Благодаря ви !
Благодаря ти от сърце tdm 13

изпращам първиятмоля пратете ми схеми и ключ към тези великолепни картини ако ги има някой на neno69@abv.bg
Здравейте! Търся такава схема от сп. Галерия бродерия от август 2009 "Танцуващи жерави". За помощ ще бъда МНОГО благодарна!
dana08@abv.bg
Здравейте,много ми хареса един гоблен от новия брой на галерия бродерия.Този с мотора![]()
Ако някой може да ми прати сканирана схемата и номерацията на конците ще съм много благодарна
valinka.8999@abv.bg
Здравейте приятели! Мечта ми е да ушия Тайната вечеря на Вилер и търся помощ за схемата. Не прикачвам снимка, защото гоблена е уникален!
Много ще Ви бъда благодарна за помощта!
Пощата ми е www.cvetana1968@abv.bg
може ли и на мен,тази красота babanu@abv.bg:kissyou:
Тук е тази красота ,гоблена е в ПМ.продължавам да чакам тази красота
Търся четлива схема и ключ на кон на черна панама Огън и лед да е в кафяво а не червено на имейл RosaAnastasova@abv.bg
Много се извинявам , че ползвам чужда снимка , но не разполагам в момента с друга